Zdravím, nemá někdo nějaký nápad, jak zamezit aby se tolik nešpinilo zadní okno 5 dveří ceed SW?
Usazuje se na něm hrozně prach.Na Kia Sephia Leo jsem to neřešil , tam bylo zadní okno pořád čisté.
Honza
HonzaV píše:Zdravím, nemá někdo nějaký nápad, jak zamezit aby se tolik nešpinilo zadní okno 5 dveří ceed SW?
Usazuje se na něm hrozně prach.Na Kia Sephia Leo jsem to neřešil , tam bylo zadní okno pořád čisté.
Honza
Aha píše:Možná je to taky tím,žeSephia je sedan a tím pádem se prach na zadní sklo tolik nesedá viz. foto níž
.ceed SW je kombi a proudění vzduchu je zase jiné
.Hold buď budeš jezdit jen po čistém asfaltu nebo po prašných cestách nejezdit vůbec
.
Beda píše:
- Offtopic :
- Jedine reseni je nemit hatchback nebo combi s useknutou zadi
HonzaV píše:
Kia Sephia Leo je hedžbek , to zadní okno 5 dveří bylo dost šikmé ,takže i při jízdě v dešti v určité rychlosti bylo suché.
Zatím je to jediné co mi na SW vadí.Nevím , že by se nějaký spoiler pro SW vyráběl.
Honza
Aha píše:HonzaV píše:
Kia Sephia Leo je hedžbek(v techničáku napsáno Liftback) , to zadní okno 5 dveří bylo dost šikmé ,takže i při jízdě v dešti v určité rychlosti bylo suché.
Zatím je to jediné co mi na SW vadí.Nevím , že by se nějaký spoiler pro SW vyráběl.
Honza
Já se omlouvám ale tento model neznám.Musel jsi mít snad z mála co ho měli
.Tak dej foto
abych se mohl na něj podívat
.
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot]