od vasatkoj » 09.12.2011 11:32
Jestli je to tak, tak je Kia docela benevoletní a je to chválihodné. U jiných značek sice je prodloužená zárkuka jednak za příplatek a jednak s hromadami výjímek na které to neplatí včetně povinnosti návštěv autorizovaných servisů. U Kie (nových modelů) je těch vyjímek jen 5 - baterka, pneu, rádio, lak, náplň klimošky. Nicméně neaturizovaným servisům z vlastní zkušenosti prostě nedůvěřují, třeba pochybují, že udělají všechny kontrolní úkony co požaduje výrobce (po servisce jsem dostal docela dlouhé odškrtané lejstro co bylo zkontrolováno), mají odpovídající přístroje na diagnostiku, zkonrolují mi airbagy, ABS, ESP, jestli tam něco není špatně, updatují mi firmare atd.? Vyměnit olej umí každej mechanik, ale dnešní auta jsou 100x složitější než před 20 lety a měnit olej nestačí. Můžeme se rozčilovat, že napálejí cenu oleje, taky mi to vadí, ale stejně tak se můžeme rozčilovat, že v restauraci prodávají kolu za 30, když nákupní cena jsou 3Kč. Můžeme tam prostě nejít a tu kolu si koupit v obchodě a pít na ulici - je to cena za službu, ikdyž skrytá. Nerad vyhazuji peníze navíc, proto si porovnávám ceny servisů, které se liší, ale ne na úkor kvality a bezpečnosti.
Johny
Kia Sportage 1.6 MHEV DCT Exclusive 4x2
Kia Ceed SW 1.6 CVVT Comfort Plus MY 2010, 12/2010