*Prokes*
Ahoj,no procetl jsem tady na foru vse k power boxu a racing boxu(je to to same),dokonce odkazy ktere jsem na to to tema nasel.A muzu rict uz ze sve skusenosti ,ze box doopravdy funguje.
Je to pravda ,ze je napojeny na listu vstriku.Takze to bude nejak resene odporovym delicem jak uz to tu nekdo psal

.A moje pocity?
Z boxem jsem najel 500km a schvalne jsem sledoval i otackomer.Motor zacina plynule zabirat uz ve 1200 otackach a fakt jde rychle po plynu

.
I na 6 stupen v 80km po seslapnuti dobre akceleruje.Vzhledem k tomu ,ze jela se mnou manzelka vyskouseli jsme i tu kourivost jak tady nekdo psal .
Ze by byla vyzsi jsem nepoznal

.A ve vyzsich otackach tak kolem 3000 uz ten rozdil neni tak znat.
Takze podle me to pomaha hlavne v tech nizsich otackach coz je super.
No a bez powerboxu je motor do tech 1900 otacek fakt slaby

nema takovy nastup, pak zabere turbo a jede normalne

.Jak tady nekdo psal ,ze to nema turbo efekt tak je to blbost.
Ma ho a pri akceleraci to jde dost poznat.Samozrejme nejvice kdyz se rozjizdim.Pri razeni se uz tak do nizkych otacek nedostaneme,tak uz to neni tak citit.
Jinak jsem plne spokojen motor jede pekne.Az na to rizeni ktere je podle me hodne ,ale hodne preposilovane.V meste je to super na dalnici uz nikoliv.
Melo by tam byt tlacitko ,tak jak to ma Fiat Stilo tlacitko City.Volant reaguje na kazde sebemensi natoceni.Myslim ze je to jen o zvyku.
A jeste brzdy jsou taky dost agresivni,mozna az si sednou bude to jemnejsi.
Toliko moje zacatecnicke skusenosti.Do toho auta jsem zamilovany

fakt je supeeeer.