Vedel by mi niekto poradit jak sa sparuje dialkove ovladanie a imobilizer. A ci sa da sparovat dialkove od ineho vyrobcu aut aby bolo plne funkcne DO aj imobilizer. Diky
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Poradi ti leda v servisu, protoze tam ti dokazi zapisovat do ridici jednotky kody imobilizeru a nebo je z ni mazat
Kia cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Kia Sorento II (2010), Kia Sorento II (2013), Kia cee'd GT II (2017), Kia Stinger (2017), Kia Sorento IV (2021)
Tak som pisal do servisu a odpoved ma priam sokovala Náhradný kľúč .............cena.......145.- € s DPH Nakódovanie..............................35.- € s DPH Za 180 Euro si vystacim aj s 1 klucom, neviete nahodou ci by sa dal sparovat aj iny kluc od kie cepel si samozrejme vymenim
To už je přijatelnější cena... Taky budu potřebovat načipovat nový klíč, nebo alespoň samotný čip. Chci si v autě zapojit dálkový start a musím zajistit by-pass imobilizéru. Sice mám náhradní, ale ten bych si radši nechal jako zálohu v případě ztráty. Našel jsem firmu www.autoklic24.cz, kde na můj vůz dělají kopii za 1300-1800Kč. Pokud někdo ví o něčem levnějším, případně v lokalitě Českobudějovicka, budu rád.