od mir.jar » 11.11.2011 08:56
Este by som dodal, ze tablet sa naziva aj uplne ine zariadenie. Je to tiez doska a pouzivaju ju hlavne grafici. Nema display a je to ciste len na ovladanie, vie napr. uplne nahradit mys. Pre ludi co robia s grafikou je niekedy lahsie kreslit perom na dosku ako mysou.
Inak katikakus ma predbehol co sa tyka tych OS.
Tablety, PC, mobily, ... tie zariadenia sice zvyknu mat niektore konkretne OS, ale to nemusi byt pravidlo.
Ja som mal napr. na PC live verziu androidu a mam pocit, ze do nejakeho netbooku davaju standardne z vyroby dual boot win7 starter a niektoru verziu androidu. U tabletov je problem asi, ze microsoft nerobi pre ne ovladace, inak nevidim problem preco by namal bezat na nom win7.
Co sa tyka schopnosti Win7 poradit si s dotykom tam problem urcite nieje, ved uz roky su na trhu notebooky s dotykovou obrazovkou. Ta sa da otocit tak, ze HW klavesnicu nevidno a podoba sa na tablet, len je dost hruby. Uz WinXP sa dalo upne v poho ovladat len dotykom.
Sbormistr -
Steve Jobs a Apple nikdy nic nevymysleli, oni to len dostali na trh. Vsetky tie ich zariadenia od PC s mysou a grafickym rozhranim az po iPody a tablety uz existovali, on to len rozsirili medzi beznych ludi.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak