Potahy

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Kosťa » 25.01.2008 14:43

Čau přátelé, tak jsem si pročetl toto fórum a hned jsem si zavolal do firmy MAD (1. příspěvek) o ten katalog. Krásně jsem si s tou dámou pokecal ve slovenštině (docela mi to chybí) a budu mít tedy katalog a vzorkovník materiálu i barev. Ty potahy opravdu nemají chybu a dá se asi zkombimovat cokoli. Jěště s ní dám řeč, zda by se na zakázku nadalo na ty potahy něco vyšít, jak zde již bylo napsámo. Třeba i ta přezdívka nebo znak KiA či přímo jméno modelu auta nebo cokoli si vymyslíme. Pro začátek bych zatím bral jen ty potahy opěrek s logem KIA, to je docela efektní.
Kosťa Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2007)
20000 km @ 7.0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod MP1 » 25.01.2008 16:28

Kosťa píše:Čau přátelé, tak jsem si pročetl toto fórum a hned jsem si zavolal do firmy MAD (1. příspěvek) o ten katalog. Krásně jsem si s tou dámou pokecal ve slovenštině (docela mi to chybí) a budu mít tedy katalog a vzorkovník materiálu i barev. Ty potahy opravdu nemají chybu a dá se asi zkombimovat cokoli. Jěště s ní dám řeč, zda by se na zakázku nadalo na ty potahy něco vyšít, jak zde již bylo napsámo. Třeba i ta přezdívka nebo znak KiA či přímo jméno modelu auta nebo cokoli si vymyslíme. Pro začátek bych zatím bral jen ty potahy opěrek s logem KIA, to je docela efektní.

Vyšívajú, ale neviem, či hocičo. Ja nemám nič, otec si dal vyšiť Nissan.
ED 1.6 CVVT automat / JD SW 1.6 GDI automat / JD FL 1.4 CVVT / CD 1.4 T-GDi/ Proceed 1.4 T-GDi / XCeed 1.5 T-GDi Gold / Xceed 1.5 T-GDi GT-Line a Proceed GT
MP1 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia XCeed (2023)
18000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod max » 27.01.2008 23:52

Mě se zamlouvá ta kombinace kůže-látka s tím, že sedák a opěradlo je látka (nepotí se "zadek") a zbytek je kůže. Už to tady ve fóru bylo, tak pokud už do toho někdo šel, ať se přihlásí.
MAX
max Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Tony » 28.01.2008 12:45

vlafi píše:takové potahy by se mi líbily-klikejte na šipk do prava a najdete je..

http://www.kia.co.uk/accessories/builder.asp?model=ceed

tada jako sem NASRANEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je výběr z doplňků! tady je prd! ať ty potahy které jsou fakt super, nebo parkovací asistent i vpředu a v barvě vozu, já mám černý :-x ale zase ne jen akusticky... co je taky fajn tak ty ochranné lišty v barvě vozu.
proč to nemáme i u nás??? a takový dobrý konfigurátor. ta KIA ČR spí nebo co???

jinak k těm potahům. vypadají sice hezky ale dodelavane potahy nejsou nikdy jako originální, musely by být jedině našité na ty sedačky což určitě nejsou. budou se pořád shrnovávat, budou tam takové ty bubliny vzduchu protože to bude na sedačce jen nasazené, atd atd. člověk by o nich uvažoval až když bude mít origoš ve špatném stavu nebo kdyby se mu ty origoš nelíbily anebo kdyby chtěl prostě jen změnu pak fajn, ale jak říkám nevidím to moc růžově s tou fixací na sedačku. měl sem potahy a věčně mě sraly! ale zase je pravda že nebyly šité na míru...

MP1 jak to máš u těch potahů vyřešené? jsou jenom navlečené že? a ze spodu nějak zachytnuté ne? např. za zobak k ukotvení sedačky u podlahy.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod ro.hof » 29.01.2008 20:40

Já bych potřeboval potahy co mají přední opěradla i s opěrkami.Neví někdo kde je sehnat?
ro.hof Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod MP1 » 30.01.2008 00:40

Tony píše:
vlafi píše:takové potahy by se mi líbily-klikejte na šipk do prava a najdete je..

http://www.kia.co.uk/accessories/builder.asp?model=ceed

tada jako sem NASRANEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je výběr z doplňků! tady je prd! ať ty potahy které jsou fakt super, nebo parkovací asistent i vpředu a v barvě vozu, já mám černý :-x ale zase ne jen akusticky... co je taky fajn tak ty ochranné lišty v barvě vozu.
proč to nemáme i u nás??? a takový dobrý konfigurátor. ta KIA ČR spí nebo co???

jinak k těm potahům. vypadají sice hezky ale dodelavane potahy nejsou nikdy jako originální, musely by být jedině našité na ty sedačky což určitě nejsou. budou se pořád shrnovávat, budou tam takové ty bubliny vzduchu protože to bude na sedačce jen nasazené, atd atd. člověk by o nich uvažoval až když bude mít origoš ve špatném stavu nebo kdyby se mu ty origoš nelíbily anebo kdyby chtěl prostě jen změnu pak fajn, ale jak říkám nevidím to moc růžově s tou fixací na sedačku. měl sem potahy a věčně mě sraly! ale zase je pravda že nebyly šité na míru...

MP1 jak to máš u těch potahů vyřešené? jsou jenom navlečené že? a ze spodu nějak zachytnuté ne? např. za zobak k ukotvení sedačky u podlahy.

Poťahy sú šité na mieru, bez stredovej opierky zadných sedadiel. Koženka je dosť pevná na to, aby sa zhrňovali. Látka RS je tiež dosť pevná, ale keď zatlačíš na poťah rukou, ostane to zatlačené a po chvíľke sa to vráti do pôvodného stavu. Samozrejme, že sú poťahy normálne navlečené ako neoriginály. ALE. Na rozdiel od neoriginálov, uchytených len háčikami, sú tieto poťahy na sedacej časťi doplnené po celom obvode o gumenú šnúrku. Nasadíš poťah, prichytíš háčikmi a potom stiahneš pevne šnúrkou a zviažeš. Jasom sa to snažil spraviť poriadne. Demontoval som plasty predných sedadiel a hľadal optimálne miesto pre šnúrku, nakoľko sú na sedadle na viacerých miestach ostré hrany.
K poťahom som dostal návod na DVD. Je na ňom popísaná montáž na Fabiu, Octáviu a Roomster. Je problém ho niekde nahrať, je toho 2,6 GB. Je to v pdf, mpeg. Ak chceš, pripoj sa na mňa cez Hamachi a stiahni si niečo z DVD. (príp. pošlem poštou).
ED 1.6 CVVT automat / JD SW 1.6 GDI automat / JD FL 1.4 CVVT / CD 1.4 T-GDi/ Proceed 1.4 T-GDi / XCeed 1.5 T-GDi Gold / Xceed 1.5 T-GDi GT-Line a Proceed GT
MP1 Muž
Fanda vozů Kia

Kia XCeed (2023)
18000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 30.01.2008 00:45

Tak jsem konečně našel čas dodat foto:
ObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek

Do deníščku přidám info o víkendu.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 30.01.2008 09:02

@ Kužel
Vypadají moc pěkně,myslím si že nemusíš ani litovat tu cenu,podle fotek výborná práce.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Martin » 30.01.2008 10:26

Ty potahy se opravdu povedli, takže u mě volba skoro jasná. Budu muset zavolat prodejci, aby se trochu snažil něco pěkného sehnat.
Martin Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod vladislav » 30.01.2008 19:48

@Kužel ..Jsou pravdu moc pěkné...začínám o nich hodně vážně uvažovat... :wink: :wink:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod snike » 30.01.2008 19:53

@Kužel: Kvalitově vypadají dobře, jen bych volil do svého auta nějakou jinou barvu, nejspíše černou či tmavě šedou. Tahle je na můj vkus moc výrazná ;-)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Jezevec33 » 30.01.2008 20:05

Kužel píše:Tak jsem konečně našel čas dodat foto:
ObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek

Do deníščku přidám info o víkendu.
Tak za prvé...musí se nechat tvůj vkus. Krásně vyladěné...barva vozu a potahy. SUPER. A kvalita=na fotkách to vypadá moc moc dobře... :wink: :wink: :wink: Vypadá to báječně
Quot capita, tot sensus
Jezevec33 Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Citroen C2 VTS (2007)
100000 km @ 9.4 l/100km

Příspěvekod Tony » 30.01.2008 20:37

musim souhlasit se snikem: na mě taky příliš výrazná barva. barva potahu by měla ladit s karoserii ale taky s ostatnim vnitrkem auta. a ta cervena se mi zda jak pest na oko, asi jako ta modra co tady taky nekdo ma, ale je to jen muj nazor a kazdy mame svuj vkus. me se moje potahy libi a kdyby jsem je menil, coz nebudu, tak jedine za polokuzi jak to ma MP1 ale tmavou kuzi na bocich a nejakou zajimavou latku uprostred. mozna casem...
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Jezevec33 » 30.01.2008 21:30

Tony píše:musim souhlasit se snikem: na mě taky příliš výrazná barva. barva potahu by měla ladit s karoserii ale taky s ostatnim vnitrkem auta. a ta cervena se mi zda jak pest na oko, asi jako ta modra co tady taky nekdo ma, ale je to jen muj nazor a kazdy mame svuj vkus. me se moje potahy libi a kdyby jsem je menil, coz nebudu, tak jedine za polokuzi jak to ma MP1 ale tmavou kuzi na bocich a nejakou zajimavou latku uprostred. mozna casem...
Asi je to fakt o vkusu. Každému se líbí něco jiného. :yes: Do našeho auta bych bral akorát modrou. Jinak stejné provedení. :shifty:
Quot capita, tot sensus
Jezevec33 Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Citroen C2 VTS (2007)
100000 km @ 9.4 l/100km

Příspěvekod max » 30.01.2008 21:41

Když se přiznám, tak potahy moc nemusím, ale samozřejmě je to o vkusu. Při koupi vozu člověk kouká i na potahy a volí z jisté nabídky. Ve finále pak výběr člověk překryje jiným - no nevím. Určitě je to praktické z hlediska zašpinění, ale osobně jsem měl auto 7let a vždy stačilo jen sedačky vyčistit a bylo vše OK.
MAX
max Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6.5 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion