Kosťa píše:Čau přátelé, tak jsem si pročetl toto fórum a hned jsem si zavolal do firmy MAD (1. příspěvek) o ten katalog. Krásně jsem si s tou dámou pokecal ve slovenštině (docela mi to chybí) a budu mít tedy katalog a vzorkovník materiálu i barev. Ty potahy opravdu nemají chybu a dá se asi zkombimovat cokoli. Jěště s ní dám řeč, zda by se na zakázku nadalo na ty potahy něco vyšít, jak zde již bylo napsámo. Třeba i ta přezdívka nebo znak KiA či přímo jméno modelu auta nebo cokoli si vymyslíme. Pro začátek bych zatím bral jen ty potahy opěrek s logem KIA, to je docela efektní.
vlafi píše:takové potahy by se mi líbily-klikejte na šipk do prava a najdete je..
http://www.kia.co.uk/accessories/builder.asp?model=ceed
Tony píše:vlafi píše:takové potahy by se mi líbily-klikejte na šipk do prava a najdete je..
http://www.kia.co.uk/accessories/builder.asp?model=ceed
tada jako sem NASRANEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je výběr z doplňků! tady je prd! ať ty potahy které jsou fakt super, nebo parkovací asistent i vpředu a v barvě vozu, já mám černý :-x ale zase ne jen akusticky... co je taky fajn tak ty ochranné lišty v barvě vozu.
proč to nemáme i u nás??? a takový dobrý konfigurátor. ta KIA ČR spí nebo co???
jinak k těm potahům. vypadají sice hezky ale dodelavane potahy nejsou nikdy jako originální, musely by být jedině našité na ty sedačky což určitě nejsou. budou se pořád shrnovávat, budou tam takové ty bubliny vzduchu protože to bude na sedačce jen nasazené, atd atd. člověk by o nich uvažoval až když bude mít origoš ve špatném stavu nebo kdyby se mu ty origoš nelíbily anebo kdyby chtěl prostě jen změnu pak fajn, ale jak říkám nevidím to moc růžově s tou fixací na sedačku. měl sem potahy a věčně mě sraly! ale zase je pravda že nebyly šité na míru...
MP1 jak to máš u těch potahů vyřešené? jsou jenom navlečené že? a ze spodu nějak zachytnuté ne? např. za zobak k ukotvení sedačky u podlahy.
Tak za prvé...musí se nechat tvůj vkus. Krásně vyladěné...barva vozu a potahy. SUPER. A kvalita=na fotkách to vypadá moc moc dobře...
Asi je to fakt o vkusu. Každému se líbí něco jiného.Tony píše:musim souhlasit se snikem: na mě taky příliš výrazná barva. barva potahu by měla ladit s karoserii ale taky s ostatnim vnitrkem auta. a ta cervena se mi zda jak pest na oko, asi jako ta modra co tady taky nekdo ma, ale je to jen muj nazor a kazdy mame svuj vkus. me se moje potahy libi a kdyby jsem je menil, coz nebudu, tak jedine za polokuzi jak to ma MP1 ale tmavou kuzi na bocich a nejakou zajimavou latku uprostred. mozna casem...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: profano