ceed je dubňák najeto 2500 a zatím bez škubání tak to asi odstr. v Žilině
mikk
hodas píše:No já to mám podobně. Auto cukalo, po přehrání SW najeto cca 5 tis. km a cukání žádné, tak snad pohoda... Už jen pátrám po zdroji drnčení odzadu, ale počítám, že to bude Přepážka pro N1... no uvidíme
bydlo píše:hodas píše:No já to mám podobně. Auto cukalo, po přehrání SW najeto cca 5 tis. km a cukání žádné, tak snad pohoda... Už jen pátrám po zdroji drnčení odzadu, ale počítám, že to bude Přepážka pro N1... no uvidíme
Měl jsem stejný problém a zjistil jsem,že mi drnčí vodorovný nosník na zadní stěně přepážky (plocháč).Podložíl jsem ho izolací na trubky a je pokoj.Mě to vyhovuje i z praktického hlediska.Vozím v kufru kýble a pod.(malíř) a aspoň nemám tyto nosníky odřené a špinavé.
hodas píše:bydlo píše:hodas píše:No já to mám podobně. Auto cukalo, po přehrání SW najeto cca 5 tis. km a cukání žádné, tak snad pohoda... Už jen pátrám po zdroji drnčení odzadu, ale počítám, že to bude Přepážka pro N1... no uvidíme
Měl jsem stejný problém a zjistil jsem,že mi drnčí vodorovný nosník na zadní stěně přepážky (plocháč).Podložíl jsem ho izolací na trubky a je pokoj.Mě to vyhovuje i z praktického hlediska.Vozím v kufru kýble a pod.(malíř) a aspoň nemám tyto nosníky odřené a špinavé.
Mohl bys prosím nějak přiblížit to místo, jsem asi unavenej z práce a nedovedu ho najít... :-)
Díky moc
hodas píše:bydlo - díky moc, těším se
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé