vibrace na volantu při brzdění

Trápí Vás něco na voze?

Re: vibrace na volantu při brzdění

Příspěvekod vasatkoj » 02.10.2011 17:09

Nakonec jsem to odvolal, jednak protože se mi zdálo, že se to zlepšilo, už to skoro nebylo cítit a jednak jsem na to neměl čas. Bohužel, teď se mi zdá po 500km, že je to zase horší, vibruje to už docela citelně, to mi přijde divné, že se to takto mění, teď už k horšímu. Po popsaných zkušenostech, možná to zkusím někde jinde, koukal jsem na SV Prahy jsou nové 2 servisy - CARECAR na Jarově a CARE HOUSE v Hrdlořezích. Původně jsem myslel, že to nechám na podzimní prohlídku, ale teď se mi to nějak už nelíbí.
Johny

Kia Sportage 1.6 MHEV DCT Exclusive 4x2
Kia Ceed SW 1.6 CVVT Comfort Plus MY 2010, 12/2010
vasatkoj Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage V (2023)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vasatkoj » 05.10.2011 10:17

Ráno jsem ho odvezl do CareCar, řekl jsem, že to chci řešit v rámci reklamace, vzhledem k tomu, že je auto nové a má najeto pouze 8tisíc. Pán akorát odpověděl něco jako "samozřejmě...". To jsem zvědavý, jsou noví, tak se doufám budou snažit, když to dobře dopadne, za odměnu k nim pojedu na první servisku :D
Johny

vasatkoj Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage V (2023)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vasatkoj » 05.10.2011 23:28

Tak to skutečně byly zkroucené kotouče, vyměněné v rámci záruky. Na dotaz, jak je možné, že tak málo vydržely, tak jsem dostal odpověď "To se občas stáva, šetří se na materiálu, nebo se dam dostane šmejd, vědí o tom, tak bez problémů uznávají reklamace". Spíš by mě zajímalo, jak správně "zajet" kotouče, abych tam za chvíli nebyl zase.
Johny

vasatkoj Muž
Přispěvatel fóra

Kia Sportage V (2023)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Mexican » 06.10.2011 00:23

neskakat na brzdy a najma nestat po zjazdoch z kopca na krizovatkach na brzdovom pedale. Origo Hyundai / Kia su fakt blato. Vydrzia ale treba mat na pamati, ze brzdit treba motorom a brzdy nechavat na koniec :-)
2021 Kia STonic 1.0T-GDi TOP a 2023 Hyundai Tucson HEV Style/Premium
http://pancuha.wordpress.com
Mexican Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (3)

Kia Stonic (2021)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vasatkoj » 06.10.2011 08:59

To přesně dělám, ale stačilo 1x dupnout na brzdu na dálnici, protože v právem pruhu byla přetahovaná a najednou mi jeden z nich uhnul do půlky levého pruhu. A od té doby se to asi projevovalo.
Johny

vasatkoj Muž
Přispěvatel fóra

Kia Sportage V (2023)
0 km @ 0 l/100km

Předchozí

Zpět na Závady