titanus píše:asi by Beda mal oddelit temu "chyby na foru" od "vychytavky na foru" lebo ked do temy kde by sa mali pisat chyby systemu nabehne aby zistil co je zle a cita si tieto nase pripomienky na ktoré momentalne nema cas, musi sa mu zdvihnut tlak...my to sice myslime dobre ale sme v zlej teme...v teme VYCHYTAVKY FORA by sme si mohli pisat co chceme vylepsit a ked sa ktomu Beda dostane tak bude mat z coho vyberatmyslim ze by to vyriesilo drobne nedorozumenia
titanus píše:ako nahle sa zmeni prispevok v tematu tak sa prehodi na vrchnp pozíciu priamo v uvodnej stranke portalu vpravo hore hned vedla tvojho obrazku pod nazvom NOVA TEMATA...zatial ich nie je tak vela aby sa od spodu nedali preklikat a nemusis nic hladat
Blackdeath.p píše:Mužeš mi ten návod poslat po SZ koukal jsem se na stránku 3 a tam jsem nic podobného od snika nenašel. Díky moc
Beda píše:@snike
na Portalu se zobrazuji pouze nove prispevky, pro tebe uz ten prispevek nebyl novy, byl pouze oznaceny jako neprecteny, k neprectenym prispevkum se dostanes kliknutim na odkaz Zobrazit nepřečtené příspěvky ktery je nad obsahem fora zastupuje ho odkaz http://www.kia-club.org/search.php?search_id=unread zvazim, zda ho taktez nepridam do menu na portalu
Marek_Km píše:@Beda: Ještě možná taková blbost. Chtěl jsem si zařadit do servisních úkonů prohlídku při akci jarní servisní dny Kia, ale není to ani oprava, ani garanční prohlídka a já tam nic jiného vložit nemůžu. Jestli by tam šlo vložit ještě třeba "jiná prohlídka" nebo kdoví co jiného. Jestli by to bylo složité, tak na to kašli.
Blackdeath.p píše:tak nevím zda se jedná o chybu či nikoliv ale určitý neduh co mi trošku otravuje život že tu nefunguje tzv. přihlášení automaticky nebo napořád. Což znamená že když pustím znova prohlížeč měl by si pamatovat přihlášení do fora ale neděje se tak a musím se přihlásit znova ručně. což je trochu vopruz. na starém foru to fajčilooo
mbiron píše:taky by me zajimalo kde je chyba, protoze v HTC Diamond mi to normalne funguje. Jednou jsem se tam prihlasil a je to. Doma pouzivam operu a na stare verzi to slo naprosto v pohode.
Beda píše:@Blackdeath.p
navstevujes i stare forum v tom samem prohlizecizkousel jsi odmaznout cookies kia-club
Zpět na Sekce fóra / Forum section
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé