ci,
 ci,nenasel jsem zadne tema na tema pneumatiky.
Mam zimni pneumatiky se vzorkem 6mm. Najezdim rocna maximalne 12-15 tisic rocne.
Pneumatiky jsou Savy puvodne dodane
 ou. Auto mam pouzivane od zimy roku 2007.
 ou. Auto mam pouzivane od zimy roku 2007.Pneumatiky budou tento rok mit 5 let.
Co si myslite ma smysl kupovat nove nebo jeste muzu pockat 1 rok?
Uvazuju o koupi nasledujicich:
Continental ContiWinterContact TS 830
GoodYear ULTRA GRIP 8
Dunlop SP WinterSport 4D
Michelin ALPIN A4
Diky
Petr

Tento pneu servis mám otestovaný a již 2x jsem si nechával posílat pneu a i plechové disky na ceeda.
  Tento pneu servis mám otestovaný a již 2x jsem si nechával posílat pneu a i plechové disky na ceeda.  

) a podle všech indicií by neměl být problém
 ) a podle všech indicií by neměl být problém 

Pánové, podívejte se dobře v dokumentaci,(možná vyhláška), někde jsem to četl, zimní pneumatiky mohou být použity s menším rychlostním indexem, jako je uvedeno v TP , ale tuto skutečnost nesmíme opomenout, asi na
 Pánové, podívejte se dobře v dokumentaci,(možná vyhláška), někde jsem to četl, zimní pneumatiky mohou být použity s menším rychlostním indexem, jako je uvedeno v TP , ale tuto skutečnost nesmíme opomenout, asi na   a i SRN by jsi měl mít na viditelném místě, v zorném poli, nálepku rychlostního limitu pokud je nižší, jinak já by musel kupovat W to máme 270 km/hod., k autu jsem dostal 15" a dokonce byly "T", sám kupuji "H" a i tyto dokážou krátko době jet více
  a i SRN by jsi měl mít na viditelném místě, v zorném poli, nálepku rychlostního limitu pokud je nižší, jinak já by musel kupovat W to máme 270 km/hod., k autu jsem dostal 15" a dokonce byly "T", sám kupuji "H" a i tyto dokážou krátko době jet více