laban píše:Děkuji, auto ještě nemám, tak není ani možnost nahlídnout do TP proto jsem se ptal, když Jakubxxx tu psal, že to nejde
vidis, ja do TP pozret mozem, ale auto nemam

laban píše:Děkuji, auto ještě nemám, tak není ani možnost nahlídnout do TP proto jsem se ptal, když Jakubxxx tu psal, že to nejde
MinQ píše:To Pekulo:
To Patrik1974:
Co sa tyka tych gum SUV na auta s pohonom prednej napravy... Preco by si kupoval spravidla drahsie a tazsie gumy so zosilnenym kordom, hlucnejsie pri odvalovani a pripravil sa tak o jazdny komfort? Aj tak s pohonom prednej napravy nedokazes vyuzit prednosti pneumatik urcenych na kvalitnejsi zaber vsetkych styroch kolies, nehovoriac o tom, ze jazdou s pohonom prednej napravy na gumach urcenych pre 4x4, viac opotrebujes (deformujes) zadne gumy. Ak ste mali pred Sportage nejake auto, kupoval si si pneu na 4x4? Preco nie? Sportage s pohonom prednej napravy sa od nich nijako nelisi, len ma o 3-4 cm vacsiu svetlu vysku.
Co sa tyka gum, nemam dobre skusenosti s experimentami s asynchronnym dezenom (to ked je jedna polovica dezenu ina, ako druha). Niekto spominal, ze su na vyber aj Michelin, fakt som ich hladal, ale rozmer pre Sportage na strankach vyrobcu nefiguruje. S tymito zimnymi gumami (Michelin) som mal doteraz najlepsie skusenosti. A to poslednych 10 rokov jazdim len 4x4. A je to tusim moje 6? SUV 4x4. Poprosil by som blizsie info na tie pneu Michelin.
Ahoj
MinQ píše:S tymito zimnymi gumami (Michelin) som mal doteraz najlepsie skusenosti. A to poslednych 10 rokov jazdim len 4x4. A je to tusim moje 6? SUV 4x4. Poprosil by som blizsie info na tie pneu Michelin.
Ahoj
zdenca píše:Zdravím,
má někdo zkušenosti s Dunlop 215/70 R16 SP WINTER SPORT 3D 100T MS, dají se použít na 4 X 4? Díky za info.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé