Kužel píše:Tak auto je doma a výsledek reklamace je následující:
Škubání motoru: provedena diagnostika a měření-nezjištěny závady.Při zkušební jízdě problém zaznamenán, podána žádost o řešení problému na zastoupení Kia.
Jinak údajně je tato závada už vedena u Kia, projci škubalo i SW jako předváděčka.Ostatní věci jako kapota dopadli tak že se seřídili krom víčka nádrže. Rádio má slabý tuner z výroby proto to kolísání.
Anonym píše:Tak dnes jsem byl v servisu pro papíry a bylo mi řečeno jak tu Kužel napsal ,že to KIA už vážně řeší tak se snad dočkáme a motory přestanou škubat.Jinak tam jedu znovu ,chtějí po mě vyrobní číslo radia a bude se to řešit s výrobcem.ten údajně dodal čísla špatných autorádií a takjsem zvědavý jestli tam bude i to moje.
snike píše:Anonym píše:Tak dnes jsem byl v servisu pro papíry a bylo mi řečeno jak tu Kužel napsal ,že to KIA už vážně řeší tak se snad dočkáme a motory přestanou škubat.Jinak tam jedu znovu ,chtějí po mě vyrobní číslo radia a bude se to řešit s výrobcem.ten údajně dodal čísla špatných autorádií a takjsem zvědavý jestli tam bude i to moje.
Tak to je příjemná informace, já to své škubání budu oficiálně řešit brzy, jen co bude pojízdné moje autíčko.
milan69 píše:Tak že pánové,myslel jsem že jsem na tom líp než ostatní, ale při dnešním návratu z práce mi to taky pěkně zaškubalo,jako by mi došla nafta,tak hned podřadit a jelo se dál.Tak doufám že mě pěkně přivítáte do klubu
škubačů
AllInOne píše:milan69 píše:Tak že pánové,myslel jsem že jsem na tom líp než ostatní, ale při dnešním návratu z práce mi to taky pěkně zaškubalo,jako by mi došla nafta,tak hned podřadit a jelo se dál.Tak doufám že mě pěkně přivítáte do klubu
škubačů
kolik máš najeto, kolego?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], KuboXceed