Průzkum spokojenosti s KIA?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Průzkum spokojenosti s KIA?

Příspěvekod -Petr- » 28.08.2011 10:57

Tak mi volali s průzkumem spokojenosti KIA, už to je nějakej tejden zpět. Bylo to potom, co jsem nechal opravit lak pátých dveří kvůli rezi. (v jakém stavu mi to předali - na to jsem se koukl pozdě a jsem fakt vytočený. Plast olámaný, na dveřích chybí vnitřní krytka otvírání, úroveň autobondu KV tím v mých očích klesla na úroveň neumětelů. Takže - jak to proběhlo. Normáně se představila a pak chtěla na coo já vím kolik to bylo otázek odpovědět podle možností (Spokojen nespokojen, spíš spokojen, spíše nespokojen). Otázky k závadám se nevyskytly. Průzkum totálně o ničem. Ta paní se držela možností odpovědi jako *** košile a podle toho jak jsem s ní mluvil tak auto viděla možná na obrázku a technicky byla totálně mimo. Prostě úřednice co si jen vyplnila nějaké lejstro. Tomu já moc nefandím. :no:
Kia Ceed 1.4 SW, 66Kw. Béžový ďábel (LPG/benzín)
-Petr- Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Předchozí

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion