Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Zamykání volantu je funkční,musí se vytočit více kola.S tím časem mám dotaz- i když mám navolené AUTO v CLOCK ,tak se mi hodiny předbíhají.Jak to je u Vás?
Škoda Superb 4 L&K,2,0 TSI VW Polo 1,0 TSi Kia Rio 2007 KIA Sportage; Comf+;1,6GDi - prodáno
aj mne to zamykanie volantu funguje, ale musí sa vytočiť volant asi o 1/2 otáčky, čo na betone nie je hračka. Ja som to skúšal na tráve a tam to išlo ľahšie . Ale točiť volantom nie je sranda bez posilovača
Kia Sportage III (2011) 1,7 CRDi - kúpené 01.03.2011. Predané 09.12.2016 Octavia III 1,6 TDI (11/2016) biela - kúpené 09.12.2016
No vsak si je vytoc priblizne do te polohy, kde ti zamyka, pak vypni motor a vytahni klic a ten kousek uz dotahni na jednu nebo druhou stranu tak, aby ti ho zamklo. Jinak ja osobne zamykani volantu nepouzivam vubec.
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Přensě tak při zapnutém motoru "jedním prstem" vytočíš volantem kola do strany, vypněš motor, vytáhneš klíč a trochu pootočíš volant někam do strany a měl by být zamčen. Žádná dřina
KS III 2011 ( MY2012) 2.0 CRDi, 4x4 EX + Panorama střecha, ochranné plasty nárazníků, boční lišty.
ale ved pokial viem, tak zamykanie tak nefunguje. To je jedno ako je natoceny, vzdy treba otocit volantom o rovnaky kus. Teda takto som to vzdy vnimal.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Předpokládám, že na řídící tyči k volantu jsou vybrání, aspoň dvě, jednak k uzamčení řízení a taky proto, aby se v případě nehody v místě zeslabení materiálu mohla tyč zlomit a nefungovala jako kopí! Dobrá věc a spojili příjemné s užitečným. Určitě to tak dělají všechny aotomobilky.
pri tych burackach sa zasuvaju do seba nie? Teda co som sledoval historiu bezpecnosti, tak tam hovorili, ze koli puceniu vodicov volantom ich zacali robit teleskopicke.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Já jsem to teda u Emila nezkoušel v kolika polohách se zamyká, po vypnutí motoru jde volantem točit dost těžce, ale že se zamyká to mám vyzkoušené. A u Thalie se mi zamyká určitě nejmíň ve dvou polohách. To mám vyzkoušené , protože ho tak zamykám denně