Sirka vrat - vjezd pro cee'da

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Sirka vrat - vjezd pro cee'da

Příspěvekod Milan 1977 » 07.08.2011 17:38

Dobrý den.Chtěl bych si pořídit kiu ceed sw my 11,protože se mi velmi líbí a myslím si ,že se jim tento model opravdu velmi povedl.Jen bych potřeboval vědět její šířku i se zrcátky.Nikde se to nemohu dočíst,všude je jen uváděná bez vnějších zrcátek 1790mm.Potřeboval bych to vědět,protože mám velmi úzký vjezd do garáže. Nemohl by jste mi někdo poradit? Předem všem děkuji.Milan
Naposledy upravil Beda dne 01.03.2012 20:17, celkově upraveno 1
Důvod: Tema prejmenovano na vhodnejsi nazev a presunuto.
Milan 1977 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: dotaz

Příspěvekod Beda » 07.08.2011 20:38

Podobny problem jsem resil i ja, moje garaz ma vjezd ~218cm a Cee'dem jsem se tam vesel i bez sklopenych zrcatek, ale mel jsem na kazde strane vuli sotva 5cm :idea: Se Santou se tam vejdu taky, aly musim sklapet zrcatka :roll:
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod vladislav » 07.08.2011 20:44

Offtopic :
Jsem trochu mimo téma..Já se Ceedem měl také vůli asi 5 cm z každé strany do dveří u garáže....Ted mám se Sportagí asi tak 2 cm z každé strany. :D Ze začátku jsem zrcátka sklápěl ..Ale teď jsem nějak líný..Tak jen čekám až si je co nejdřív odřu.. :lol: :lol:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod dedojozef » 07.08.2011 21:03

Pozri si stránku kia motors sales slovensko - technické údaje KIA CEE´D SPORTY WAGON MY 2012, z okótovaných zobrazení je rozmer s vonkajšími spätnými zrkadlami rovnaký, alebo dokonca menší ako najväčšia uvádzaná šírka 1 790 mm.

s pozdravom
dedo jozef SPORTAGE FL FREEDOM 2.0 CRDI/4WD 105 555 km
dedojozef Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (2) Sponzor (6) TOP sponzor (1)
Nejvzdálenější účastník srazu (3)

Příspěvekod Nalim2 » 07.08.2011 21:18

Beda píše:Podobny problem jsem resil i ja, moje garaz ma vjezd ~218cm a Cee'dem jsem se tam vesel i bez sklopenych zrcatek, ale mel jsem na kazde strane vuli sotva 5cm :idea: Se Santou se tam vejdu taky, aly musim sklapet zrcatka :roll:

I já řeším dodnes podobný problém... na každé straně mám 5 cm se sklopenými zrcátky... Dřív jsem je vždy sklápěl, teď i já jsem tak trochu nějaký "líný" je sklápět... ;)
Kia Cee'd II (2015)
Nalim2 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1)
23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1)

Kia XCeed (2025)
628 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Milan 1977 » 08.08.2011 07:17

Nalim2 píše:
Beda píše:Podobny problem jsem resil i ja, moje garaz ma vjezd ~218cm a Cee'dem jsem se tam vesel i bez sklopenych zrcatek, ale mel jsem na kazde strane vuli sotva 5cm :idea: Se Santou se tam vejdu taky, aly musim sklapet zrcatka :roll:

I já řeším dodnes podobný problém... na každé straně mám 5 cm se sklopenými zrcátky... Dřív jsem je vždy sklápěl, teď i já jsem tak trochu nějaký "líný" je sklápět... ;)

Dobrý večer,jsem tu dnes nově přihlášený,tak ani nevím jestli vám tato zpráva vůbec dojde.Mám 12let starou felicii,kupovanou novou,jezdím průměrně do 6tis.km za rok,mám 2 malé děti a když jedeme na dovču,tak je to auto prostě malé.Z těchto důvodů,by jsme si chtěli koupit právě ceed kombi.Ale nevím,jestli s ní vůbec vjedu do garáže i se sklopenými zrcátky .Šířku vjezdu do garáže mám přesně 2m a s feldou,když nemám sklopená zrcátka mám na každou stranu cca tak 4cm.Myslíte,že se ze ceadem do garáže vejdu?
Čtu na internetu recenze na kiu ceed a vidím,že ji lidé dost často kritizují,mohu se vás zeptat,jak jste s ní vy spokojený?Děkuji Milan
Milan 1977 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod slava » 08.08.2011 19:25

Nalim2 píše:

To jsou ty výbavy, :yes: , zmáčknu čudlík, zrcátka se sklopí a je to :tongue: .
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod vladislav » 08.08.2011 20:56

Offtopic :
Ono je nejhořší,že já jsem liný mačkat i ten čudlík.. :D
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Katikakus » 08.08.2011 21:10

2Milan Nejvice kritizuji ti, co v danem aute nikdy nesedeli, tzv. internetovi odbornici na vsechno. Zajed do autosalonu, projed se, procti toto forum - informaci je tady dost a dost, ovsem nejvic napovi vlastni zkusenost.
Ad sirka - do 2m vjezdu by si se vejit mel v pohode, ovsem zkousel bych to pouze za predpokladu, ze samotna garaz je uvnitr sirsi - jinak bys jaksi nemusel vystoupit... :evil: ;)
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal
Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno
Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod vladislav » 08.08.2011 21:23

Offtopic :
Tak takových rádoby odborníků je na internetu mraky..Zrovna jsem koukal jak tady nám mlátí do Sportage...A vychvalují IX35...Člověk se musí jen usmívat...Sportage dostala cenu roku za desing..Ale když je to baví..Tak ať si uleví...Každý má právo na svůj názor.. ;) http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.ph ... &start=345
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod matysekul » 08.08.2011 21:48

Offtopic :
A každému se líbí něco jiného,i když dostala ta druhá věc třeba cenu za design,nemusí se líbit všem.Jak by to vypadalo,kdyby se všem líbily stejné věci.
KIA Cee´d II SW 1,6 GDI Exclusiv 45000km
matysekul Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW II (2015)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 09.08.2011 06:03

Offtopic :
V tom máš naprostou pravdu... :yes:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod lebka75 » 09.08.2011 08:29

jak se říká, každá věc má svého kupce a platí to i u aut. Toho, že lidé kritizují :kia: bych se vůbec nebál. Když se ceed začínal v ČR prodávat, bylo mnoho názorů o tom, že je to další korejec a bla bla bla ... ovšem čísla z prodejů potom všechny zaskočila a :kia: si ceedem získala v Evropě úplně jiné jméno a je tomu tak dodnes. Cokoliv teď :kia: vyplodí :D je zajímavé a sklízí obdiv veřejnosti i různých testů a recenzí ať je to Sportage, Picanto, Rio, Venga, Soul, Sorento ... Dnes už není taková nedůvěra a pohrdání k vozům značky :kia: , tak jak tomu bylo před lety. Mám Ceeda r.v 2007 najeto 87 000 km a jsem spokojen, žádné závažné problémy a auto splnilo to co jsem od něj při koupi očekával.
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod matysekul » 09.08.2011 09:09

Oni lidé nekritizují,jen vysvětlují,proč si koupili to a ne to.Mlácení do Kie z toho udělal Vladislav......
KIA Cee´d II SW 1,6 GDI Exclusiv 45000km
matysekul Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW II (2015)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 09.08.2011 10:05

Offtopic :
Nechci tu rozvíjet dál tuto diskuzi....Toto téma je o něčem jiném...Každý si to může přečíst a udělat obrázek sám..Jestli kritizují a nebo jen vysvětlují.... ;) Některé věty jsou tam docela zajímavé..(Cituji: Sportage mi pripomenula Hummer H3 z ktorého som skoro nič nevidel, až na to, že som sedel asi o 4 metre vyššie a kasňa má tvar krabice :D takže vymerať sa nie je problém, narozdiel od Sportageu.)

Sám jsem chodil na Hyundai forum pro inspiraci...A jsem moc vděčný za příspěvky diskutujících,které mi pomohli v začátcích,kdy jsme rozjížděli témata o Sportagi tady u nás..
Například člen FISHkaa mě hodně inspiroval..Myslím,že je pro Hyundai club tak prospěšný jako byl svého času Vlafi u nás. :thu: ..V současně době myslím,že naše sekce o Sportagi je o hodně živější než sekce o IX 35 na jejich forum....
Matysekul klid zbraním.. Děkuji..Vím,že tam děláš moderátora a bráníš si svoje.. ;) Snad jsem zase tím slovem mlácení nerozpoutal nějaký mezinárodní konflikt.. :lol:
Uvedl jsem toto jako příklad ,kdy jsem reagoval na příspěvek Kitakakuse o internetoví odbornici....Nic více.. ;) Myslím,že to není třeba dál rozvádět..

..
Naposledy upravil vladislav dne 09.08.2011 10:50, celkově upraveno 1
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Další

Zpět na ceed SW