z nicoho nic mi prestali svietit stretavacie svetla, obidve naraz. vsetky ostatne svetla idu,aj dialkove aj zadne aj brzdove aj hmlovka. nerobil som nic nestandardne proste prestali svietit. poistky su v poriadku . skusil som vymenit ziarovky a funguju ako maju. nechapem ako mozu prestat svietit obidve stretavacie svetla naraz
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
ten isty problem, ako ste to prosim Vas vyriesili? v navode ziadna poistka na zmenu dialkove/stretavacie svetla spomenuta nie je. pozrel som pre istotu vsetky poistky, ale ziadna nebola vypalena.
Dobrý deň. objavil sa mi tento problém z nefunkčnými svetlami.... tiež prestali fungovať obe stretávacie naraz.ako ste vyriešili tuto chybu? kia ceed 2007
problem so svetlami sa vyskytol aj u mna...za jazdy proste stretavacie svetla prestanu svietit, niekedy na par sekund, niekedy na dlhsie....stava sa to aj pri prepinani packou na dialkove a spat...pri prepnuti z dialkovych je vidiet ako svetla blikaju a niekedy aj samovolne zhasnu...pomoze iba prepnut packu do zakladnej polohy...vtedy sa mi este nestalo aby svetla prestali svietit...co to moze byt? strajkuje packa pod volantom?
Ahoj,keď som mal kia rio 2 tak pri prepinani mi v paćke iskrilo,som si myslel,źe mi daćo odpalilo,tieź mi preblikovaly svetla,nastriekal som do medzier na pačke kontoxu,od tej doby bol pokoj,moźe robiť zle vazelina a kontakty,studeny spoj,moj nazor,pekne sviatky.
Videl jsem co udela s kontakty packy karbon, ktery vznikne z vazeliny, ktere je v pacce moc a dostane se kam nema Kdyz ti ty svetla zacnou blbnout, tak zkus rychle prepnout s packou, zda to prestane.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Tak jednou se mi to stalo taky ale auto bylo starší a dost najeto a stačilo prostříknout kontaktolem a bylo po problému ono prach a bordel to se může stát a pak to blbne,tak to zkus taky....