Beda píše:Aktualne jsem si dal pauzu a parim jedno RPGecko, kde mam obracene mys, teda vlastne normalne. CSko musim hrat na reverse mouse, takze prejit zpet bude opet zase sranda, protoze pak bud beham se zbrani namirenou do zeme a nebo do nebe
luczan píše:ja sa tam dnes tiez zastavim, dam si pauzicku na odreagovanie a slubujem ze ta budem setrit snike, len bud v "mojom" teame![]()
ale nieco na zavodenie by som aj ja bral, volant mi uz zapada prachom v garazi. Ja som kedysi hraval F1 ale po sieti na zavodenie by bola dobra len nejaka arkada...
snike píše:luczan píše:ja sa tam dnes tiez zastavim, dam si pauzicku na odreagovanie a slubujem ze ta budem setrit snike, len bud v "mojom" teame![]()
ale nieco na zavodenie by som aj ja bral, volant mi uz zapada prachom v garazi. Ja som kedysi hraval F1 ale po sieti na zavodenie by bola dobra len nejaka arkada...
Já se jdu na vás trochu nabudit na třídní schůzky :-x :-x :-x a večer tak kolem 20:30 bych se tam měl objevit ;-)
snike píše:..... když jste tak zběhlí v PC hrách po síti, není nějaká, kde se řídí auta a závodí se mezi sebou? Přeci jenom raději si odjedu celý závod na posledním místě, než být zastřelen někým chvilku po začátku hry a pak to jen sledovat jako TV film![]()
![]()
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé