Zdravím ,
nedávno jsem poprvé musel použít klakson a překvapil mě bídný zvuk. Neuvažujete někdo o výměně za pořádnou houkačku a pokud už máte někdo pořádný fanfáry ,díky za tip jak na to nebo jaký klakson máte.
Díkes.
Mirdas1 1,7CRDI

| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Pozor na výměnu klaxonu !! Svěřil bych to asi autor. servisu. A proč ?: Dnes jsem měl potřebu vyzkoušet alarm, který je montován seriově do Sportage. Konkretně moje, 2.0 CVVT / benzín/. Marně jsem však hledal v motorovém prostoru jinou sirénu než klaxson. Ten plní funkci alarmu i normální troubení. Vzhledem k tomu, že je to fakt šumítko, ne klaxon, napadla mě otázka, zda výměna za silnější klaxon / a tím větší amperová zátěž /nebude na závadu. Je to jen moje úvaha, možná mylná, jsem laik přes elektro.
 Pozor na výměnu klaxonu !! Svěřil bych to asi autor. servisu. A proč ?: Dnes jsem měl potřebu vyzkoušet alarm, který je montován seriově do Sportage. Konkretně moje, 2.0 CVVT / benzín/. Marně jsem však hledal v motorovém prostoru jinou sirénu než klaxson. Ten plní funkci alarmu i normální troubení. Vzhledem k tomu, že je to fakt šumítko, ne klaxon, napadla mě otázka, zda výměna za silnější klaxon / a tím větší amperová zátěž /nebude na závadu. Je to jen moje úvaha, možná mylná, jsem laik přes elektro.

. Mozno to az tak slabe nieje
 . Mozno to az tak slabe nieje  

Mě to osobně připadá jako mečitko a hodně slabé..
 Mě to osobně připadá jako mečitko a hodně slabé.. 

Na tak velkém autě to opravdu působí hodně komicky...V tom máš pravdu..
 Na tak velkém autě to opravdu působí hodně komicky...V tom máš pravdu.. 

lubos761 píše:Vzhledem k tomu, že je to fakt šumítko, ne klaxon, napadla mě otázka, zda výměna za silnější klaxon / a tím větší amperová zátěž /nebude na závadu. Je to jen moje úvaha, možná mylná, jsem laik přes elektro.
PS.: Alarm jsem odzkoušel tak, že jsem jednou sadou klíčů zaalarmoval pípákem a druhým klíčem mech. odemčel dveře. Je nutno po zaalarmování asi 30 sec. vyčkat, než se alarm zaktivuje, poté je možno odskoušet otevření dveří. Zdravím všechny. Luboš 761

+Stebel TM80 Magnum horn
+Stebel TM80 Magnum horn

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé