Ak si spomínate, dávnejšie som tu písal o mojich problémoch s USB kľúčom Emtec S100, ktorý sa mi v Sportage nepodarilo rozchodiť. Aby som to nerozpisoval, tak som to "vyriešil" tak, že som ho vymenil za Emtec S300, ktorý je síce väčší (trčí) ale stále relatívne malý. Rádio ho načítava pomalšie, než iné kľúče ktoré som skúšal, ale aspoň funguje.
Informácie o S300 nájdete napr. tu:
http://www.emtec-international.com/cs-eu/node/3262Ohľadne toho S100 - nechcelo sa mi ísť do reklamácie, cez rodinu sa mi podarilo skontaktovať s distribútorom Emtec v SR, takže to vyzeralo sľubne ohľadne výmeny na testovacie účely, ale došlo tam ku nejakým informačným šumom a nepochopeniam.

Nakoniec som vrámci rodiny vybavil túto výmenu za S300 a ďalej sa mi to nechce riešiť. Ak niekto z vás natrafí na S100 tak budem rád ak ho vyskúšate, zaujímalo by ma či v mojom prípade išlo o kusovú chybu alebo nekompatibilitu série. Testoval som ho aj v benchmarkových nástrojoch, a pri zápise sa chová dosť svojsky (pomaly) podľa Emtec je to ale daň za mikro prevedenie.
Sbormistr píše:Jo jo,mám to stejně, ale právě že tím tlačítkem Folder mi to nejde. Nebo jsem úplně blbej. Já pitomec jsem tu volbu nepotvrzoval.
Dík.

Zabudol som na toto reagovať - chcel som len napísať, že som na to taktiež neprišiel sám. Keď som šoféroval tak som už ďalej nechcel šmátrať po tlačítkach. Až moju polovičku napadlo stlačiť pravé koliesko.