forrester píše:jj dnes ked som bol na servery tak som kickoval hracov nad 130ping,bude sa to nastavovat automaticke kicknutie nad 120ping,
@tony mas steam???lebo ak nie a je tam ochrana VAC SECURE tak sa na ten server s NS nepripojis,aj tento nas server bol najprv s VACom,ale kedze vecsina z vas ma asi NS,tak sme to vyhodili :-D
forrester píše:jj dnes ked som bol na servery tak som kickoval hracov nad 130ping,bude sa to nastavovat automaticke kicknutie nad 120ping,
@tony mas steam???lebo ak nie a je tam ochrana VAC SECURE tak sa na ten server s NS nepripojis,aj tento nas server bol najprv s VACom,ale kedze vecsina z vas ma asi NS,tak sme to vyhodili :-D
Ja by som do toho sielforrester píše:@luczan a aky mas nick na serveri???dala by sa nastavit vynimka na latenciu,ale ak presiahnes ping 180,pojdes von :razz: :-D ,lebo by to mohlo zacat sekat aj ostatnym hracom,
@ tony ping-.su odozvy v ms ,ale to zalezi aj akeho mas poskytovatela internetu, server je umiestneny v CZ a ja mam latenciu okolo 20,mam 8mbit linku,niekedy staci restartnut pc
btw, ak sa date dokopy 5 tak mozme zahrat na nasom CW_TG serveri,ktore je zaheslovane,a my dame aspon trening proti vam :-D
peter38 píše:Ja by som do toho sielforrester píše:@luczan a aky mas nick na serveri???dala by sa nastavit vynimka na latenciu,ale ak presiahnes ping 180,pojdes von :razz: :-D ,lebo by to mohlo zacat sekat aj ostatnym hracom,
@ tony ping-.su odozvy v ms ,ale to zalezi aj akeho mas poskytovatela internetu, server je umiestneny v CZ a ja mam latenciu okolo 20,mam 8mbit linku,niekedy staci restartnut pc
btw, ak sa date dokopy 5 tak mozme zahrat na nasom CW_TG serveri,ktore je zaheslovane,a my dame aspon trening proti vam :-D
Tak sme 2 este potrebujeme 3luczan píše:peter38 píše:Ja by som do toho sielforrester píše:@luczan a aky mas nick na serveri???dala by sa nastavit vynimka na latenciu,ale ak presiahnes ping 180,pojdes von :razz: :-D ,lebo by to mohlo zacat sekat aj ostatnym hracom,
ja tiez
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Pedris