MinQ píše:mir.jar píše:spido11 ma prave upozornil, ze v sekci schemata je pri zavadach v poslednom prispevku opisany problem zo sedackou.
Pisu tam ,ze to robia ludia pri nastupovani a vystupovani. Riesenie co navrhuju, je vymena celej paky. Maju nejaku co tolko nezavadza.
Ak tam mate pristup tak si to pozrite. Je to sice po ENG, ale maju tam obrazky.
Bohuzial, nemam opravnenie prezerat tu sekciu. Ale rad by som uviedol problem na spravnu mieru. Ved som sa rano pozeral do zrkadla a nevyzeral som, ako ***Fakt je, ze ta paka je zle navrhnuta, a skutocne, ked o nu zavadis, tak Ti stolicka klesa, ale bez nastupovania, alebo vystupovania, po prejdeni cca 30 km som uz takmer nedociahol na volant
Raz sa to prejavuje viac a raz menej, asi ma na to vplyv aj kvalita ciest. A skutocne uz nieco najazdene mam (23.000 km). Pravdaze v servise sa mi smiali, ze to len zavadim o tu blbu paku, tvrdili, ze to skusali (na rovnej dialnici), ale nebol som pri tom. A taktiez povedali, ze aj iny s tym problemom prisli, ale aj oni zavadili o paku (fakt su vsetci blbi?) Takze, ked najblizsie pojdem do servisu, poviem, aby paku odmontovali a nech sa so mnou prevezu
mir.jar píše:porazi?... jasom mal podobne cislo este ked nebolo ani 1000km nabehanych. Samizda, ze to bol priemer ZA-Martin-ZA a potom cesta na chalupu. Cize mimo mesta, ale ziadna dialnica a ak aj cez obec tak plynulo, bez neustaleho zastavovania a rozbiehania.
Takto sa to da, lenze mne to hrozne kazi jazda mestom. Rano ledva zahreje motor z uz som v robote. Po ceste domov je to uz lepsie, ale stale je tam moc jazdenia so studenym motorom. Za 2 tyzdne jazdenia iba v meste mam priemer 9.3l.
spido11 píše:No ak si nemal z tých 800 km 400 km diaľníc pri rýchlosti 130 km/hod a máš nabehaných už takmer 10.000 km, tak tomu verím a je to prijateľné, aj keď je to stále viacej ako papierové údaje (ktoré sú celkovo nedosiahnuteľné) .
ale na 2-liter je to v pohode spotreba ( pri tom odpore vzduchu a zdvihnutom podvozku)
PS : mir.jar - toho asi porazí![]()
bartik píše:...
Jak tak čtu pořád ty tvoje stížnosti na spotřebu, tak vůbec nechápu, proč jsi si vybral dvoulitr naftu.Pokud jezdíš hodně město a krátké trasy, kdy se ten motor ani nezahřeje, tak se nemůžeš divit
Trochu si to auto užívej, na spotřebu se kupujou úplně jiná auta
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]