Ahojte

- ci ....
Tak dnes mi prestalo uplne ist origo autoradio v mojom CeeD-e .... a to tak ze nemozem manualne na radiu kolieskom pridavat a uberat hlasitost....Niekde tu alebo este na starom fore som sa docital ze chyba je niekde v studenom spoji - no mozno uz si presne nepametam....Chcem sa vas opytat ci niekto ma ten problem a ako ho riesil ...auto bude mat o cca 2-3 mesiace 3 roky tak asi este stihnem ho reklamovat, ALE viem na 100 % ze radio to moje neopravuju iba ho odoslu na opravu niekde inam a ani nemenia za nove ale daju take iste pouzite od niekoho ineho ale opravene .... no a ja by som chcel to moje z principu,ale bojim sa ako ho budu rozoberat ze nieco poskodia alebo nieco ulomia - poskrabu.... videl som tu niekde na fore ze treba si urobit nejake pliesky haciky alebo nieco podobne na vyberanie panelu okolo radia a klimy ale uz to tu nie je...a hladal som to aj na starom fore ....bud som to prehliadol alebo som to niekde inde cital neviem...
Vyberal niekto z vas ten ram okolo klimy a radia vonku ? a co ste pouzili....
dakujem za akukolvek radu a postup....
vdaka...

p.s. ta chyba sa prejavovala postupne nie hned od vecera do rana

a to tak ze ked som nastartoval tak zacalo v reprakoch tak pipad ako ked si ukladate stanicu do pamäti a potom pipalo rychlejsie.... ale nic neukladalo lebo stanicce som mal uz ulozene ... mozno to bolo tymto no neviem...