Toho cheatera s WH si nepamatuji, matne si pamatuji [CF:ko9vnmk5]neco..v chatu mi reagoval ze je high skilled, ale bohuzel jen co jsem se na nej zameril dal 3 lidem hedku pres zed skrz pul mapy na pul zasobniku, pote uz jsem jen koukal jak strili najistotu pres zed..i kdyz vi kde muze byt schovany, tak hedky pres zed se mi fakt nelibili i u lidi skrcenych...myslim ze hihg skilled pajer by ani nesel na neznamy server strilet lamicky //EDIT: tohle byl opravdu extrem, nic "bezneho".
Cheater na CS je obycejny chudak nebo prudic (prevazuje) -- nejznamejsi jsou asi: bud vidi skrz steny, nebo lita po mape strasne rychle (zabije vas treba nozem aniz by jste si stacili nakoupit), nebo ma "ochranou auru". Malem bych zapomnel na "automatiku" na Head Shots (autoaim?). Moc si toho ale nepamatuju, kdyz jsem hral na uzavrene LAN siti, tak jsme se s tim vubec nesetkali. Na publicu je to horsi, na Non Steamech je vyskyt jeste horsi.
Vyskyt takoveho plajera je nutne hlasit adminovi, pokud je na serveru je to rychle (napr. lita s oblecenim, ktere ma na zadech napsano ADMIN

), pac to kazi hru vsem
K tem schovavackam, plajeri uz maji nakoukano, takze nekteri daji opravdu jednu davku tu a tam. Take schovavani je osidne, vy nikam/nikoho nevidite a ostatni vam vidi hlaven
Koukal jsem vcera, ze rada z nas ma problem uz u nakupu, osobne jsem si nahral svuj zazity konfig (nakup na jednu klavesu), urcite se najde dobry web, ktere maji dulezite informace "jak hrat CS" (co je cilem hry, cim se co ovlada - defus, polozeni bomby, osloveni unesenych aby nas nasledovali, vymena zbrani (co lezi na zemi), moznost stahnout si config apod.) - zkusenejsi zkuste nahodit link pro pripadne zajemce
Jinak mapky se vetsinou toci, ani ja si nepamatuji vsechny mapy, a kdyz se objevi nova, tak take tapu..zde nezbyva nez se rozkoukat, bud na zivo nebo z nahledu. Dust2 byla moje oblibena, tak se ve me probudily instinkty virtualniho zabijaka
Moje vrele doporuceni - hrat se sluchatkama, clovek pak nejen vidi, ale i hodne slysi (strilim podle dupotu a radaru

)