snike píše:v dálkových se nechávají původní H3.
Chtěl jsi říct H1. ;-)
snike píše:v dálkových se nechávají původní H3.
jakub píše:Chtěl jsi říct H1. ;-)
AllInOne píše:mám pocit, že sem sem příspíval, kam se to podělo?
snike píše:AllInOne píše:mám pocit, že sem sem příspíval, kam se to podělo?
Příspěvky, které se týkali xenonů jsem přesunul tam kam patří, aby nebyli v diskuzi o tempomatu ;-)
Michal píše:Abych řekl celou pravdu tak mně pan majitel PEMMu nabídl že když si myslím že je to u nás nepovolené ( on stále tvrdí že je to homologované ) tak mi to uvedou do původního stavu ale vrátí mi pouze polovinu z těch 25.000,-. Tomu říkám nabídka, no nekupte to za ty prachy.
AllInOne píše:Michal píše:Abych řekl celou pravdu tak mně pan majitel PEMMu nabídl že když si myslím že je to u nás nepovolené ( on stále tvrdí že je to homologované ) tak mi to uvedou do původního stavu ale vrátí mi pouze polovinu z těch 25.000,-. Tomu říkám nabídka, no nekupte to za ty prachy.
já bych to vzal hned) Pač pak za 12 500Kč máš 3 nové sady
)
Michal píše:AllInOne píše:Michal píše:Abych řekl celou pravdu tak mně pan majitel PEMMu nabídl že když si myslím že je to u nás nepovolené ( on stále tvrdí že je to homologované ) tak mi to uvedou do původního stavu ale vrátí mi pouze polovinu z těch 25.000,-. Tomu říkám nabídka, no nekupte to za ty prachy.
já bych to vzal hned) Pač pak za 12 500Kč máš 3 nové sady
)
Jenže takhle mám v kupní smlouvě uvedené v doplňkové výbavě xenonová světla a když se něco semele tak má PEMM na krku žalobu a samozřejmě i požadavek na odškodné. O záruce nemluvím, to je samozřejmost.
@snike
Trvá to dlouho než se to poprvé nažhaví, však na to mrknem, vypadá to že bych se otočil v kolíně.
Michal píše:Žádný závodění, pěkně kadla kadla. Přes 200km/h jen vyjmečně.![]()
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Beda