Fiko píše:Ja mam stale tazku dilemu, aku teplotu svetla zvolit - 4300K alebo 6000K ??
jakub píše:Fiko píše:Ja mam stale tazku dilemu, aku teplotu svetla zvolit - 4300K alebo 6000K ??
To už tam dej rovnou 12000K ať je to pěkně fialové.6000K je čistě bílé světlo. Ty HID sady to je mor. Cena už je dostupná i pro garážové tunery, nedávno jsem dokonce potkal Š120 s xenonama. Chudinky veverky, ty teď aby po stromech lelzly ve svářečských brýlích. :-D
snike píše:jakub píše:Fiko píše:Ja mam stale tazku dilemu, aku teplotu svetla zvolit - 4300K alebo 6000K ??
To už tam dej rovnou 12000K ať je to pěkně fialové.6000K je čistě bílé světlo. Ty HID sady to je mor. Cena už je dostupná i pro garážové tunery, nedávno jsem dokonce potkal Š120 s xenonama. Chudinky veverky, ty teď aby po stromech lelzly ve svářečských brýlích. :-D
Asi si je taky pořídím do auta ;-)
jakub píše:Koho ? Veverky ?
snike píše:jakub píše:Koho ? Veverky ?
![]()
![]()
![]()
![]()
No myslím, že by se to dcerám moc líbilo, kdyby se nám v autě proháněly veverky
![]()
![]()
jakub píše: Jedna rezatá nám chodí na ořechy, můžu Ti ji odchytit. 8-) Já jsem se lekl, že si tam chceš dát TingŤong xenony, po tom co jsi tu o nich napsal....
youi píše:Skus OSRAM Silverstar, mal som ich na Fabii aj na Ceede. Z tych co sme s kamosom vyskusali svietili najlepsie.
Teraz tam mam HID xenon a som spokojny. Iba tie parkovacky chcem vymenit za nieco biele. V predajni mi ponukali
tie ledky. Nevedel som vsak aku mam koncovku, tak som ich nevzal. Tu sa uvadzaju sklenene nastrkovacky, no mne sa zda, ked sa pozeram na svetlo
ze je tam kovovy bajonet. Tak neviem ?!
Este k tym ledd.. Predavac mi povedal ze skoro vsetky sa prilis cast vypaluju, no ludia si ich aj tak stale kupuju, tak ich ma v ponuke.....
Ponuka mi Philips klasicke co maju modre sklicko a ze svietia na bielo, co mi je cudne, tak som ich radsej nezobral.
Tak teraz vlastne neviem co tam dat aby to pri tych xenonoch nebolo take oranzove![]()
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé