Dnes co jsem jel ,tak pumpy už mají ceny tak o 50hal nahoře. Jak to ti pumpaři dělají,že když se začne večer mluvit v tv o možném zvýšení ropy ,tak druhý den už lezou na žebříky a přecenují.Dyt tá ropa je ještě v zemi. Já dnes 33,10,-Makro.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ahojky , stejně se bude jezdit a minimálně se uleví od těch co jezdí po městě auty v jednom zcela bez užitku a přitom mohou jezdit MHD . Jen pro svoje pohodlí - ale to je to samé jako když zdraží cigarety , kolik pak lidí jako přestává a nikdy nepřestane .
Já si myslím ,že dost lidí zvolní ,aby to mín žralo .Takže nakonec to i prospěje.Už vidím jak tv Nova hlásí o snížení nehodovosti vlivem úpravy cen pohonných hmot.
Mě teda nejvíc překvapilo, že LukOil (Běchovice) i Avanti (Újezd nad Lesy) teď mají Natural 95 za 34,70...úplně stejná cena jako za Natural 98 - skoro jako kdyby jim došel
Jinak obecně holt lidi začnou jezdit šetrněji. Po cestě do Itálie mě v Německu překvapilo, že tam dost zpomalili a jeden čechoněmec nám teď psal, že je to tím, že je dražší benzín. Přeci jen auto jinak žere ve 120 a jinak ve 180
Tak dnes jsem v Benešově viděl cenu přes 35 Kč. Myslím, že to snad bylo dokonce 35,70, ale už si to nepamatuji přesně, těch benzinek, kolem kterých člověk jede, je dost a pak to splývá.... Kam se to dostane o dovolených? Za jistých okolností bych i dovedl zdražování pochopit, ale tyto nárůsty u PHM v této situaci nepochopím. Moc dobře ví, že se jezdit nepřestane, tak nás budou dřít permanentně.
Řidiči jezdící na diesely mají méně a méně důvodů ke spokojenosti - v důsledku rostoucích cen pohonných hmot. Diesel , který byl mnohem levnější než benzín, může brzy stát více, A díky Evropské komisi. Ta definuje minimální úroveň spotřební daně z motorové nafty pro všechny členské státy EU. Nejnovější nápad Evropské komise na zvýšení spotřební daně z motorové nafty, takže se stává dražší než benzín - odhalil německý deník "Frankfurter Allgemeine Zeitung. Komisař EU Algirdas Šemety (49 l) ve středu předloží formální návrh na tyto změny.Evropská unie připravuje významné zvýšení spotřební daně z motorové nafty.Má být o 17% vyšší než u benzínu. Na návrh Evropské komise musí souhlasit všechny země EU. Jasně, že ano, protože vyšší spotřební daně jsou pro ně peníze navíc, do státní pokladny. Překlad ze zahraničního tisku. 11.04.2011
skoooda ze v sucastnosti neexituje nieco take ako domaca pumpa na CNG , hned by som isiel do auta s CNG pohonom
diesel, benzin aj LPG sa pomaly ale isto prestava vyplacat, hybridy a elektromobily su este dost drahe a okrem toho kym sa dostanu bezne na trh, tak aby boli realne pouzitelne aj na prevadzku - ach jaj
To je teda mazec s tím návrhem spotřebky. Doufám že bude brzy konec s Eu, protože tento návrh je protirůstový a prodlouží zotavování se z krize. Veškeré zvýšení se přenese v cenách na koncové zákazníky a taky to zvedne inflaci. Opravdu ta Eu škodí a mimo Eu se musí válet smíchy jak jim přihráváme zakázky a práci. Nakonec bude Eu uvržena do chudoby.