Anonym píše:jakub píše:Anonym píše:Beda píše:@ceee´d
pokavad by ridic pouzival korekci sklonu svetel (ta co je tam standardni/manualni pres kolecko) pri jizde s Xenonama by z ni nesmel dat dolu ruku a stale na kazdem hupu regulovat naklon, coz neni mozne, a proto ti to tu originalni dynamickou regulaci nenahradi
Přesně tak a nedej bože aby jsi někde způsobil nehodu. a ten druhá říkal že jsi ho oslnil,to budeš mít pak vyhráno.Prostě pánové nechápu proč vás láka vždy to co je zakázané.Navíc že budeš oslňovat toho druhého je bez debat.A být Policií tak vám při kontrole fakt seberu papírysa pořádnou pokutičku.
A hlavně parabola ceeda není na xenon uzpůsobená. Xenony patří do čoček, které mají jiné vyzařování a tolik neoslňují. A navíc musí být na xenony konstruované a homologované.
Jak jde vidět některým to prostě nedojde.
Já se s váma nebudu hádat, to prostě nechci. Ve služebním autě xenony (originální) mám a prostě pokud dnes jedu autem bez xenonů tak mám pocit že jedu na parkovačky. Navíc jedna oprava: xenony nejsou jen do čoček, několik automobilek montuje xenony i do klasických parabol (např.Volvo) rozdíl je v použité výbojce. Mám dojem že mají označení "R" a "B". Další věc je ta že za jízdy ke sklonu světel téměř nedochází protože záleží na sklonu auta vůči vozovce a to se téměř nemění. Další věc je ta že pokud si myslíte že po několika letech provozu je automatická regulace funkční tak jste trošku snílkové. Můj tchán má Vectru s xenonama, snímače jsou na obou nápravách a je to asi taky jediná věc kde totálně zatuhly všechny páčky mezi nápravou a tím snímačem. To by tam musel každý měsíc lézt a stříkat na ně konkor.
Prostě chci říct že pokud jsou světla seřízená tak ti žádné xenony neoslní, protože vždy svítí směrem dolů (proto je tak důležité správné seřízení světel) a ne rovně nebo nahoru. Pokud ano tak je řidič blbec, ale to je možné i bez xenonů, viz. většina fábií