Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Koupili byste opět svého Cee´da ?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: Koupili byste opět svého Cee´da ?

Příspěvekod PetrLa » 19.03.2011 07:08

+1
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod souk69 » 19.03.2011 09:19

;) Kia má své mouchy, jako každé jiné auto. Ale zrovna třeba že PP přestane ukazovat dojezd, když jsou v nádrži jen páry, to bych teda neřešil. ;) V dnešní době, kdy je benzínka za každým třetím patníkem si myslím, že není těžké zastavit u té ,, správné " :!: Já jsem nikdy s žádným autem nevyjížděl nádrž dosucha a tankoval jsem nejpozději po rozsvícení hladového oka. :yes: Jo a dělal jsem to i s prvním trabantíkem :tongue:
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod ceedleguán » 19.03.2011 15:11

V cenové relaci kolem 270 tis. je asi v popředí. Ale kdybych měl dát 400 tis. ,tak to se poohlídnu jinde.Mě slouží jen k obyč jízdám do 10 tis. ročně ,takže celkem spokojen.
ceedleguán

km @ l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 19.03.2011 15:16

ceedleguán píše:Ale kdybych měl dát 400 tis. ,tak to se poohlídnu jinde.

Dnes je to jinak, ale my, co jsme kupovali auto před hospodářskou krizí, jsme i za tuhle cenu kromě Ceeda neměli moc na výběr...
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod ceedleguán » 19.03.2011 15:27

Nejlevnější je za 255 tis. nejdražší za 540tis, Mě by opravdu zajímalo co je na tom druhém voze tak drahého,že převyšuje cenou víc jak o 100% cenu toho prvního.Ten první je už napůl vybaven.
ceedleguán

km @ l/100km

Příspěvekod lebka75 » 19.03.2011 15:33

Marek_Km píše:
ceedleguán píše:Ale kdybych měl dát 400 tis. ,tak to se poohlídnu jinde.

Dnes je to jinak, ale my, co jsme kupovali auto před hospodářskou krizí, jsme i za tuhle cenu kromě Ceeda neměli moc na výběr...

@Marek_Km
tak to s tebou naprosto souhlasím v té době byli ceny pěkně natažený a kolem 300 tis tu nebylo snad ani nic ke koupi, kromě zánovnějších ojetin
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Kryshna » 19.03.2011 17:24

No, zaplatpanbuh, ze je to uz dnes jinak...a snad to tak jeste nejaky cas zustane ;)
Já neumírám, já takhle žiji...

Obrázek
Kryshna Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2011)
31000 km @ 8.1 l/100km

Příspěvekod pawlow » 20.03.2011 12:00

lebka75 píše:mě se tedy ještě nestalo, že by mi palubní počítač neukazoval dojezd. Nikdy jsem nebyl zvyklý vyjíždět nádrž až na sucho a proto ani nemusím řešit to zda dojedu k benzínce. Zdá se mi i trošku nelogické pořizovat si na spěchání vůz kategorie kombi s motorem 1,6 CRDI 85 KW, to bych asi volil nějaké 1.9 TDI apod.

Jo, mel jsem volit 1,0 TDI, to uz vim, ikdyz Skodovky uz tady presly na commonraily, tak to taky neni to TDI co bejvavalo a co jsem si uzival ve starym aute :x

Zalezi, jak dlouhy streky jezdis. Ja jezdim casto 500 km tam a druhej den zpet a to vsechno pres Polsko, kde mam svoji benzinku, kde jsem dneska tankoval v prepoctu za 30,70, je tam dobra nafta a jeste dostanu pulkylovku kafe, kdyz natankuju vic, nez 40 litru. Tak jsem si na ty bezince a jejich akcich vybudoval dost velkou zavislost :D
Kdyz jezdis okolo komina, tak je to neco jinyho, ale ja jsem rozlitanej a ty vypary v nadrzi, jak tady nekdo psal, jsou vice nez 4 litry, ktery bych chtel mit nejak osefovany. Ale palubni "pocitac" ve favoritu se mi zdal pred 20 lety lepsi, ujety km sis mohl sam vymazat kdys chtel a s kalkulackou jsi vedel vsechno. Uz i ta nepresna rucicka u Favoritu, kdyz se hejbala, bylo jeste neco vevnitr. -)) U Kia nevis nic.-)

BDW Skodovka ukazovala dojezd az do nuly a jednou jsem s ni najel 20 km s ukazatelem na nule, takze i to je mozny, ale strach ze zavzdusneni jsem mel velikej. :twisted: Zavzdusneni se bojim i ted, ikdyz mam superbombakiaassistance na 3 roky - kdyz jsem zapadnul mimo vozovku, tak jsem se pul hodiny zkousel dovolat ty asistenci a pak me vytahnul soused. :?:
pawlow Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
72800 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod Rasputin9999 » 21.03.2011 22:36

no neviem či ceed ale kia určite... rozhodujem sa medzi novým Sportage alebo Sorento...
Rasputin9999 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
104000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod olin » 22.03.2011 09:58

@pawlow
Nevím proč řešíš dojezd na PP :o . Normálnímu řidiči by dvě :!: varování, aby natankoval, měla stačit.
První je, když se rozsvítí kontrolka - znamená, že máš palivo ještě na 100 až 120 km dle stylu jízdy
Druhé je, když PP přestane ukazovat dojezd - znamená, že máš palivo ještě asi na 50 km.
V obou případech je k dispozici pro kontrolu ještě denní nebo celkové počítadlo ujetých kilometrů.
Pro koho je stále nedostatek informací, tomu doporučím jen jedno - kanystr do kufru :!: :lol: :lol:
Jinak jsem rád, že PP pod 50 km dojezd neukazuje. Alespoň tady nemusíme číst nářky jedinců,
kteří zůstali stát s prázdnou nádrží, když PP přece ještě ukazoval 12 km :shock: dojezd ... :D
Obrázek Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Obrázeknajeto >19000 km a něco i nacouváno
Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+
Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
olin Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (15) TOP sponzor (3) Organizátor srazu (1)

Kia Ceed SW III (2020)
19000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod pawlow » 22.03.2011 15:47

Proc to resim? Protoze vsechny normalni auta tuhle funkci maji do 0 km. Jak uz jsem psal, jestli jezdis okolo baraku, tak ti to muze bejt jedno, ale ja jsem na tuhle funkci z predchozich aut zvyklej a kdyz pospicham a jedu na dalku, tak nemam cas ani na prestavku na wc, natoz nekde preventivne tankovat. Takhle se musim stresovat a pocitat v duchu kilometry.

Tohle forum slouzi i pripadnym zajemcum o Kia a tem muzu na rozdil od mainstreamu "Super auto za super penize" rict, ze jsem ze svyho auta za skoro pul mega hodne zklamanej a ze palubni pocitac ve svym aute nemam, jenom nejakej ukazatek stridavych hodnot. :!:
pawlow Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
72800 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod Kryshna » 22.03.2011 16:19

Tak hazet auto z utesu kvuli palubaku je docela silne kafe... kazdopadne co by me vytacelo vic (a to u ceedu pry neni 8-) ) je to vynulovani palubaku po natankovani. Me by spis zajimalo jak jsi spokojeny se spotrebou, odhlucnenim, jizdou atp. nez to, jake funkce ma palubni pc ;)
Já neumírám, já takhle žiji...

Obrázek
Kryshna Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2011)
31000 km @ 8.1 l/100km

Příspěvekod vladislav » 22.03.2011 18:17

@Kryshna
Myslím,že Ceed po FL tu spotřebu po natankování nuluje.. :( Ale je tu vice majitelů Ceeda po FL takže oni to budou vědět lépe než já.. :thu:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod pawlow » 22.03.2011 19:59

Kryshna píše:Tak hazet auto z utesu kvuli palubaku je docela silne kafe... kazdopadne co by me vytacelo vic (a to u ceedu pry neni 8-) ) je to vynulovani palubaku po natankovani. Me by spis zajimalo jak jsi spokojeny se spotrebou, odhlucnenim, jizdou atp. nez to, jake funkce ma palubni pc ;)

Nejen palubak, ale bohuzel i motor....to ostatni jsou jenom dalsi veci,,,pak uz cloveka vytocej i malickosti, jako je treba odrazka misto opravdovych svetel v prednich dverich.. ale Prvotne je to motor, ktery ac ma 85 KW tak jsou ty KW asi podobne papirove jako spotreba. Spotreba si ale po 20Tkm opravdu sedla a ted mam kombinovanou, kdyz zrovna nepalim po dalnici 5,5). Odhlucneni a jinak komfort jsem taky spokojenej :eat:

Jinak vynulovani u Ceedu (Fl) se mi stalo na zacatku parkrat (bez dotankovani 6 litru), ted uz to nedela, nebo spis uz jsem prestal na ten pocitac koukat
pawlow Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
72800 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod Stefi » 22.03.2011 20:12

Napiš tady auta třídy Ceed, které tam to světlo,místo obyč.odrazek mají, já koncernové neznám, a škodovka tam světla asi taky nemá......možná se pletu :? co se týká těch kW tak ono 3deci starých koncernových motorů jsou znát, dnes ty 1,6 jsou na tom stejně, možná hůř, to tvrdí koncerňáci., že je tím zabily(můj prodejce prodáva VW, Škody a :kia:, a prej to tvrdí nový zákazníci, a prodejce škod mi to potvrdil) :twisted:
Stefi Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed