To vypinanie sa da prekusnut, to som len tak doplnil ked som sa uz roznadaval na svetla

| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

i když chápu, že někomu svícení po odchodu z auta může vadit. Ale věřte, že životnost beterie to neovlivní, protože ji hned při další jízdě dobijete a při její kapacitě to svícení ani nepozná. Některé vychytávky o kterých se tu bavíte mám už v Magentisu tak to beru jako samozřejmost. Jen tak dál, když zkušenosti a poznatky budou jen to tomto
  i když chápu, že někomu svícení po odchodu z auta může vadit. Ale věřte, že životnost beterie to neovlivní, protože ji hned při další jízdě dobijete a při její kapacitě to svícení ani nepozná. Některé vychytávky o kterých se tu bavíte mám už v Magentisu tak to beru jako samozřejmost. Jen tak dál, když zkušenosti a poznatky budou jen to tomto   Přeji hodně krásných zážitků se Sportage.
 Přeji hodně krásných zážitků se Sportage.

, ale mohli to dat len na LEDky. Problemy s tym budu po 5-7 rokoch a v zime pri mrazoch. Zbytocne sa bateria vymlati a potom bude problem startovat. Tie stretavacky maju podla mna dost velku spotrebu na to aby po rokoch vznikli taketo problemy. Kdezto tie ledky by osvetlili tiez dobre, dost na to aby clovek videl okolie a mohol prejst. Tie by vsak ubrali z baterie ozaj zanedbatelne.
 , ale mohli to dat len na LEDky. Problemy s tym budu po 5-7 rokoch a v zime pri mrazoch. Zbytocne sa bateria vymlati a potom bude problem startovat. Tie stretavacky maju podla mna dost velku spotrebu na to aby po rokoch vznikli taketo problemy. Kdezto tie ledky by osvetlili tiez dobre, dost na to aby clovek videl okolie a mohol prejst. Tie by vsak ubrali z baterie ozaj zanedbatelne. a vyskusam tie dazdove senzory ... kurnik a ono prestalo
  a vyskusam tie dazdove senzory ... kurnik a ono prestalo   

, tak se nebudu s tím svícením na cestu zabývat. Najedu totiž ročně cca 30tis tak bude mít nahrkáno dost.
, tak se nebudu s tím svícením na cestu zabývat. Najedu totiž ročně cca 30tis tak bude mít nahrkáno dost. Je to skok kdo šel třeba ze Ceeda
  Je to skok kdo šel třeba ze Ceeda  Já si beru Sportage, protože si myslím, že je to bezpečnější auto a při mé postavě se mi bude i lépe nasedat
 Já si beru Sportage, protože si myslím, že je to bezpečnější auto a při mé postavě se mi bude i lépe nasedat  

spido11 píše:@cvrcek
veď Ty sa ani nebudeš asi tešiť z tej sportage, keď už všetko máš teraz
Akurát budeš oproti magentisu sedieť hoooooodne vysoko
Ale nie, ja som také vychytávky doteraz nemal, tak sa vytešujem. a myslím, že aj ostatní

.... vyskusal som stierace. Tak stierat stierali ... waw... tak na toto som tak cakal?
  .... vyskusal som stierace. Tak stierat stierali ... waw... tak na toto som tak cakal?   ... este som zvedavy ked bude riadny lejak a oproti iduce kamiony na mna splechnu vodu. Ci ta automatika hned zareaguje a rychlo zintenzivni stieranie a kedy ho potom zase da naspat.
 ... este som zvedavy ked bude riadny lejak a oproti iduce kamiony na mna splechnu vodu. Ci ta automatika hned zareaguje a rychlo zintenzivni stieranie a kedy ho potom zase da naspat.

jen reagují třeba i na tunel, nebo stín a v průjezdné myčce je potřeba je vypínat. Obsluha u jedné myčky se může zbláznit, když mi speciálním přípravkem na mouchy nastříká sklo a šup, je utřeno
  jen reagují třeba i na tunel, nebo stín a v průjezdné myčce je potřeba je vypínat. Obsluha u jedné myčky se může zbláznit, když mi speciálním přípravkem na mouchy nastříká sklo a šup, je utřeno  

.
 .

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé