Jaké handsfree používáte?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Jaké handsfree používáte?

Příspěvekod Cass » 25.01.2011 00:47

Nakonec jsem si objednal LG se solarem ;-) To z čeho jsem si před tím dělal srandu :tongue:
Nejdřív sem byl zaskočen velikostí, čekal jsem menší. Ale je super, solárko je paráda, počítám, že kromě prvního nabití to jen tak nabíjet nebudu ale hlavně je super to automatický zapínání, tedy senzor pohybu, když bouchnou dveře apod.
Na mobilu stačí zapnout bluetooth a neni třeba žádný párování.
Dva mobily najednou to zládá taky, ostatní věci srovnatelné.

Pokud bych ale neřešil to solární napájení a automatické zapínání bral bych asi Samsung. Podle mne to samé co Buddy, ale o půlku levnější.
Proto ta předchozí otázka.
Cass Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod PeterZM » 03.02.2011 17:59

Takze aj ked po dlhej dobe ale tu je slubena foto HF Nokia CK200
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VW Passat B7 2.0TDi 125kw DSG Bluemotion
Kia Ceed SW 1,6 CVVT Lpg Phoenix silver r.v.09 Predané
PeterZM Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod lebka75 » 03.02.2011 18:08

trošku odbočím, ale také se to týká handsfree http://auto.idnes.cz/telefonovani-za-vo ... tomoto_hig
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod titanus » 03.02.2011 19:34

podobné tvrdim od doby co som s handsfree telefonoval asi 20minut, valil som si po dialnici a po dotelefonovani som nemal ani sajnu kde som, co som presiel a ako som to presiel :| od vtedy telefon nedviham, handsfree som z auta dal prec...mozem si to dovolit, nie je na tom moje zamestnanie zavisle, zial u niekho to len tak lahko ignorovat nejde...

rozhodne ale mensie zlo ako telefon na uchu !

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod centralnifido » 03.02.2011 19:45

Pevné hands-free v automobilu je dnes snad už nutností a skvělou věcí - Tedy pokud nejedete s manželkou a nevolá milenka ,to pak je super trapas asi . Jinak já mám parrota a jsem s ním na max. spokojen . Tel. můžu mít pak kdekoliv v autě a nemusím ho třeba ve městě držet na uchu a řadit atd.
centralnifido Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
17600 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod ceedleguán » 13.03.2011 21:43

Dnes večer v TV byl návrh min. Bárty o zákazu telefonování i s použitím Handsfree.Navrhuje tučnou pokutu a 5 bodů!!!!!!
ceedleguán

km @ l/100km

Příspěvekod PetrLa » 14.03.2011 18:17

takže zakážou i spolujezdce ? :-D protože telefonovat s handsfree a povídat si se spolujezdcem mi připadne to samé.
Radši ať zakážou kouření, jídlo, pití a jiné vylomeniny za volantem.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod Jirka N. » 14.03.2011 18:37

Ten Bárta se zbláznil. Já do všech aut zamontoval pevnou Hf od Nokie, abych ctil předpisy a neriskoval ztrátu bodů a peněz. Nyní jeho nápad na sledování kamerama a studování výpisů volání mě přijde jak od STB. Nehledě na to že přijaté hovory nejsou na výpisu hovorů, to by musel jít do datábáze operátora a na to bez soudního příkazu nemá nárok. A i kdyby nás sledovali kamerama tak mají smolíka, vše zatluču a fertig. Taky mě Bárta naštval tím připravovaným mýtem pro všechna auta od 3,5 tuny na všechy silnicích 1 třídy. To všichni společně zaplatíme. Hlavně že on jezdil s falešným předním číslem a přišel o papíry na půl roku.
Jirka N. Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Cass » 31.03.2011 22:48

A on to sám odvolá s vyjádřením, že je rád za debatu, kterou to otevřelo a to bylo to čeho chtěl dosáhnout...debata o tom, ale byla, co to je za blbost.
To je banda...

Ono občas stačí zakecat se se spolujezdcem-kyní a přejedete pár odboček ;) Zakázat všechno...
Cass Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Kiko » 04.12.2011 12:17

Čaute :) Chcem sa Vás opýtať na jednu vec ohladom tohto BT handsfree http://www.google.sk/imgres?q=BT+handsf ... 80&bih=924 Mám tam len samé cudzie jazyky (Angličtina, Nemčina, Španielčina atď.) Nedalo by sa do toho nejako nahrať Slovenský jazyk??Alebo keď už nie tak aspoň Český??
Kiko Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sorento (2007)
160000 km @ 8.5 l/100km

Příspěvekod oravan » 10.12.2011 21:43

paroot 300 myslim
oravan Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sorento (2009)
52000 km @ 8 l/100km

Příspěvekod peter562/12 » 10.12.2011 23:23

ja zasadne v aute komunikujem cez GPS...mobil do ruk ked soferujem vobec neberiem.
peter562/12 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod DaewooMan » 14.12.2011 09:31

Já koupil auto, kde už bylo handsfree NOKIA nainstalováno, ale akorát to překáželo a hyzdilo přístrojovou desku, tak jsem to nechal kompletně demontovat a poničený interiér (obrázky vlevo) jsem se pokusil nechat opravit (obrázky vpravo):

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek
Daewoo Leganza 2.0 CDX (2002)
DaewooMan Muž
Uživatel fóra

Handsfree

Příspěvekod JaK » 07.02.2012 11:39

Zdravím přítomné a jelikož jsem čerstvým uživatele Soula 1,6 CVVT sháním info o ověřených doplňcích. Rád bych pořídil bluetooth handsfree a tak bych rád věděl, zda jste jej (a jaké) někdo do Soula instaloval ajaké máte zkušenosti s montáží. Díky Honza

edit blackdeath.p: sloučeno s existujícím tématem!
JaK Neuvedeno
Nováček

Předchozí

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion