Boční ochranné lišty na cee´d (pouze Hatchback!) neoriginál

Styling, lak, střešní nosiče atd.

Re: Boční ochranné lišty na cee´d (pouze Hatchback!) neoriginál

Příspěvekod lebka75 » 03.05.2010 20:46

borin7 píše:Ahoj! Pred mesicem jsem koupil Kia ceed ve sport edici,takze mi i nalepili bocni ochranne listy a rohove.Asi po tydnu se mi zacali odlepovat,tak jsem jel znovu do servisu to reklamovat a tam mi rekli,ze pred tim to lepili nejakym spatnym lepidlem a ted to budou lepit nejakym lepidlem co se lepi predni okno.Navic mi řekli,ze ty lišty jsou neoriginal.Znovu mi to predelali a uplynulo ted dalšich 10dni a zas se mi to odlepuje.Ty bočni kraje hlavne a rohove uprostred je mezera tak 3mm.Zajimalo by me komu to drzi,tak po pripade jakym lepidlem nebo tmelem to ma lepeny.Uz me to nebavi,tam kazdou chvili jezdit at mi to predelaj a jeste mi rekli,ze proste to lip nejde,tak nevim jestli je nemam radsi sundat nez aby se mi za ne dostavala voda a delalo to neplechu.Dekuji

já jsem si je objednal u :kia: prodejce a lepil sám, akorát jsem to pořádně odmastil a očistil a nalepil, nepoužíval jsem žádné lepidlo a drží mi to na té jejich pásce už dva roky :yes:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod pne » 13.05.2010 21:49

Originalne bocne plastove listy i neoriginalne nahrady su na ceede umiestnene dost dole i sam dealer mi ich nedorucoval.

Riesili ste niekto bocne listy s umiestnenim vyssie ako tie povodne?
pne Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod micronimus » 14.05.2010 09:55

pne píše:Originalne bocne plastove listy i neoriginalne nahrady su na ceede umiestnene dost dole i sam dealer mi ich nedorucoval.

Riesili ste niekto bocne listy s umiestnenim vyssie ako tie povodne?

no podle mě je fuk kam ty lišty umístíš protože lišty mají smysl pouze při otvírání dveří vlastního auta kdy tukněš do překážky vedle lištou . Nezabrání ale vrypům a důlkům způsobeným otevřením dveří sousedního auta a to protože křivky a profil otvíranech dveří je u každého auta jiný a většinou nikdy při otevření cizích dveří ta hrana netrefí přesně tvoji lištu (a je jedno kde ji na svých dveřích máš). To by musely být celý dveře gumový . Navíc to původní umístění originálních lišt mi přijde trochu víc "sexy" , ale to je věc názoru ;)
Cee´d SW 1,6 CVVT 95kW EX+
najeto: 75000 km
micronimus Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
62000 km @ 8.5 l/100km

Příspěvekod Tony » 14.05.2010 10:59

@lebka75

mám ty samé již 3 roky :)
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 29.01.2011 17:32

:kia: Boční lišty mi lepil servis. Můj dojem je ,že neplní svůj účel ,ale spíš zachytávají špínu dole. Proti otevření druhého auta na parkovišti nezachytí nic ,protože jsou za poloměrem rádiusu dveří.To znamená ,že kdokoli otevře víc. navalí dveře přímo do laku. Snažím se parkovat tam kde je volno ,ale znáte to.Místa vlevo vpravo a příjdete a vedle vás na těsno off road. To je na facku. Jsem zvědav až pojedu s lakem a ukážu jejich práci lišt ,které mají být ochranné. ;)Tyto jsou origoš za 2 800,- Viděl jsem neorigo a zdály se mi hrubší ,čímž by splnovaly účel daleko víc. :thu: :thu:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 29.01.2011 18:18

Já jsem taky přemýšlel,že bych dal na nové auto lišty jako na Ceeda..Ale nemá to v ochranně proti druhým cenu..Přesně jak píšete.Sám si to neudřu..Na to si dávám pozor..Ale někteří lidi jsou opravdu jak h......(A když to neodřou dveřma ,aspon to objedou klíčem..Soused má úplně novou Kugu...Dnes do rána mu to někdo objel...Neskutečný ...Bylo mi ho líto..Byl z toho nešťastný....)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Korejcobijec » 29.01.2011 18:23

;) Vladislave nevím co napsat,aby to nebyla zbytočná cytácia :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 29.01.2011 20:00

Offtopic :
@Korejcobijec
Ale no tak ..Chodíme sem přeci proto ,aby jsme si tu pomáhali při problémech a bolestech okolo našich aut atd.atd.Ta práce moderátorů tu není jednoduchá.Takže jim to zbytečně nestěžujme...Jsou tu daná pravidla,které je nutné pro chod fora dodržovat..Sám jsem dělal taky jeden čas moderátora(Než se mě bratrstvo kočičí pracky rozhodlo odstranit) tak vím o čem píši...
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Korejcobijec » 29.01.2011 20:05

;) To je pravda ,ale já se nikde v pravidlech nedočet co to je. :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 29.01.2011 20:09

Offtopic :
Je to tady viewtopic.php?f=2&t=2256

tlačítko „Citovat“ je povoleno používat jen v případě, že člen nereaguje na poslední aktuální příspěvek v daném tématu
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Korejcobijec » 29.01.2011 21:46

;) Fajné,,,,,,,,,,,tož už to vím né ,bo Ostrava je kraj razovity. :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod leonekx » 03.03.2011 20:48

Tak musím bohužel potvrdit, že lidi jsou normální bezohledný hov*da přesně před týdnem jsem si přivezl vysněnou funglovku Ceeda SW tmavě červenou metalízu a nějakej kre**n mi ji dnes na parkovišti podepsal dveřma chytit ho při tom tak ho asi zavraždim. Samozřemě lišty na tom nemám, ale myslím že by to i zachránily, tak jsem právě objednal tyhle http://www.agauto.sk/cz/detail/bocni-li ... -8604.html snad alespoň trochu pomůžou, ale spíš myslím, že je to o lidech ne pro každého je auto jen plechovka na 4 kolech. Člověk na to mrtě dlouho šetří, má jako oko v hlavě, člena rodiny , mazlíka a pak přijde kr*pl a křápne do toho.... :angry:
Kia Cee`d SW 1,6 CRDI 85kW, 2011
leonekx Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2011)
3300 km @ 5.6 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 03.03.2011 21:18

jj
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod Nemo55 » 04.03.2011 07:44

Jojo pravda, je to o lidech :yes:
Škoda 1000MB, Škoda120L, Peugeot 605 2,0 TD, Hyundai Getz 1,1 3D, Kia cee'd SW 1.4 Comfort+(2010)
Každou jízdu si už 9 let užívám :-) je to bůh na tři písmena
Tohle nepotřebuje ani komentář http://www.youtube.com/watch?v=N8eCcSFcukA
Nemo55 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2010)
55000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Mikalo » 04.03.2011 11:12

Já lišty nemám a při testech otevírání dveří různých značek bych jich tam musel mýt aspoň troje abych neměl obouchané dveře. U Kafcu na parkovišti se vedle mně postavil Seat a zezadu lezla stará pí**, která mi při otevírání dvakrát bouchla do dveří. Lak v poho a kdyby to měla lišta zachránit, tak by musela být kousek pod klikou. Zatím všechny dveře jako nové asi jsem kromě té babky nenarazil na ty pravé prasata. Parkuji venku. :help:
Když už nevíš kudy kam, tak si zakřič: Nejsem sám!
Mikalo Muž
Přispěvatel fóra

Kia Sportage IV (2019)
33000 km @ 6.7 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Exteriér