ladlen píše:@Kmet: Ja Vengu nemám žiadnu, ale mám ju odskúšanú, aj som ich chvíľu predával. Oproti môjmu ceedu mi pripadá o hodne tvrdšia. To by nebol problém v Nemecku, či inde, ale na Slovensku i v Čechách pri stave ciest, to naozaj, aspoň mne, vadí. Vieš si predstaviť cestu na Venge po D1 z Bratislavy do Prahy?
runis píše:Já mám najeto něco přes 13.000km. Ten Getz má 25.000km. Nechci hanit ten motor. Nemám to s čím jiným srovnat. Prostě mě dostalo, jak jde Getz proti Venze agresivně za plynem! A když se podíváte na poměr výkon/hmotnost, tak je to divné. Zaplatil jsem dost peněz, popravdě na mě moc, kvůli tomuto motoru. Všude ho chválí, technické parametry vypadají dost dobře, i technika je osvědčená, což by měla potvrdit i životnost. Proto jsem se rozhodl pro něj. Kdy to tedy bude dle vás zajeté? Myslím, že těch mých cca. 13.000km je už celkem dost, aby to trochu jelo ne? Pořád doufám, že to na první servisce napíchnou na diagnostiku, zde něco zjistí a pak to pojede. Jen nevím, jestli už nedoufám marně. Se spotřebou jsem se taky už smířil. Jezdím nad 6 a to to nehoním. Doufal jsem pod 6. Ale to je více rozepsáno v sekci Venga. Prostě jsem se jen náhodou projel Getzem, který mě jinak neokouzlil, ale jak táhne, to mi fakt spadla čelist. Venga je proti tomu líná až hrůza!
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé