od imro-magi » 02.02.2011 02:28
Momentálne mám cez 70 000 km, žiadny problém ktorý by stál za sériu príspevkov som s autom nemal. Spomínané trhanie pri určitých otáčkach
bolo vyriešené preprogramovaním RJ - cca 30 minút v servise vybavené v záruke, stabilizačné tyčky boli vymenené po 60 000 km - v záruke,
vrzgajúca palubka - vybavené v záruke cca 5 hodín v servise. Inak nič, len pravidelné prehliadky, nemám menené ani brzdové obloženie, stále je tam pôvodné. Servis je OK - v každom jednom je to len o ľuďoch ( chodím do viacerých servisov a nikde to nie je ružové ). Pokiaľ má niekto problém s autom - na to je tam servis a treba sa svojich práv dožadovať.
Hyper : ak máte tri rovnaké autá vo firme - pochybujem že budú všetky nepodarky, to by bola asi priveľká náhoda. Skôr mám pocit, že to je zase len o ľuďoch. Nie nadarmo sa hovorí, že najlepšie terénne auto je služobné. Čo sa týka komfortu, dovolím si oponovať, že Octavia je na tom lepšie, jazdil som aj s ňou a posed v nej bol jednoducho strašný už po pár km. V tomto smere bol pre mňa najlepší PASSAT, ale to je vyššia trieda
a Ceed ani Golf ani Octavia sa na cestovanie nehodia. Aby som ti ale vo všetkom neoponoval - p.Klacík je "vážny BIG BOSS", mal som "tú česť" .
Ešte pre zaujímavosť - možno by si mohol zbehnúť do VW nech ti ukážu servisné zásahy k Passatom gen.7, Golfom gen.5, príp. Jetta - určite budeš nemilo prekvapený.
Život je pes .... a my - sme jeho pätník !!!