Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Z ktere znacky auta jste presli na vuz Kia?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Návštěvník » 05.03.2008 12:59

[font=Arial]Jan: Nejprv (před 14 lety) jsem měl Š105 - Beruška s pauzou jsem se dostal k VAZ 2100 12stovka - Žeryk, jezdil doslova jako drak bylo to dost nebezpečnýýý auto a tak šel pryč.
Po další pauze jsem se stal majitelem Citróna, pardon slečny Xsary ve 3dvířku - byla to prostě Sára, no podlehl jsem kouzlu francouzského šarmu a k tomu s benzínem 1.8 16V, byla krásná a jezdila jako blesk:)))
Společne jseme podlehli vůni nafty, pořídili si Bětku - C5 Break: luxusní svezení, kdo nepozná neuvěří.... po půlroce však šla z domu, protože snad byla prokletá či co, neustále nás o tom ujišťovala a připravovala nám jeden malér za druhým.
A bastafidli 3 měsíce nato jezdíme v našem novém autíčku...za tu kratinkou dobu užívání zatím za 1* a tak to snad zůstane.

Zravíme všechny spokojené majitele[/font]
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 05.03.2008 19:29

Skoda 120L
Skoda Favorit 135LS
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 05.03.2008 20:59

Skoda 1000MB
Skoda 120 M
Hyundai Lantra
Mazda 323 F BJ
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 06.03.2008 16:55

Škoda 105S
Škoda 120
Felícia 1,3
Kia Sportage r.v. 2001
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 06.03.2008 17:28

Š105L
Oltcit :-)
Citroen AX 1,4 (supr dělo)
Felicia 1,4
Focus 1,6
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod leguan » 10.03.2008 19:29

Skoda 105
Skoda 120
Favorit 135i
Felicia
...a terazky one "RIO Sporty" :no:
leguan Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Moje auta

Příspěvekod Aifell » 12.03.2008 12:43

Škoda 120 LS
VW Golf III 1.9 TDi 66 KW

V práci dost trávím chvíle v jedničkové fábii.

Chci kupovat Ceed SW 1.4 v nej výbavě, ale popravdě nevím co s golfem a tak scháním jestli ho někdo vezme na protiúčet, už má stařeček najeto 300.000 Km a tak neočekávám žádné zázraky, ale dvě auta v domácnosti si dovolit nemohu ... Ceeda bych chtěl na leasing nebo jak mi bylo doporučeno na úvěr, ale moc se v tom nevyznám, poradíte? Mám 200.000 Kč a chtěl bych nové SW

Sakra omlouvám se prdnul jsem to do nového tématu, to jsem nechtěl a smazat to asi nejde, omlouvám se!

Edit JAKUB: Prdnuto do správného tématu ;-)
Aifell Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Re: Moje auta

Příspěvekod Návštěvník » 12.03.2008 13:13

aifell píše:Škoda 120 LS

Chci kupovat Ceed SW 1.4 v nej výbavě, ale popravdě nevím co s golfem a tak scháním jestli ho někdo vezme na protiúčet, už má stařeček najeto 300.000 Km a tak neočekávám žádné zázraky, ale dvě auta v domácnosti si dovolit nemohu ... Ceeda bych chtěl na leasing nebo jak mi bylo doporučeno na úvěr, ale moc se v tom nevyznám, poradíte? Mám 200.000 Kč a chtěl bych nové SW

Sakra omlouvám se prdnul jsem to do nového tématu, to jsem nechtěl a smazat to asi nejde, omlouvám se!

Golfa můžeš vyfotit :photo: , popsat :evil: , vychválit :| nebo pomluvit a vstrčit :oldman: tady do inzerce... mimo jiné :wink:...a neprď tady :evil:, děkujem :lol:
Návštěvník

km @ l/100km

Re: Moje auta

Příspěvekod Aifell » 12.03.2008 14:25

nocnik511 píše:
aifell píše:Škoda 120 LS

Golfa můžeš vyfotit :photo: , popsat :evil: , vychválit :| nebo pomluvit a vstrčit :oldman: tady do inzerce... mimo jiné :wink:...a neprď tady :evil:, děkujem :lol:

jj do inzerce ho dát mohu, ale spíše by se mi líbilo dát ho proti účtem. A dále by se mi líbilo, kdyby KIA udělala něco jako Hyundai a to dávat vozy s nulovým navýšením! tedy bez přeplacení jen zaplatit na lízačku pojistky, ikdyž oni si to i tak napočítají ... :huh:
Aifell Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod libra » 17.03.2008 11:53

dr.krtek píše:Ford Focus 1,6 benzin hatchback, 4roky max spokojenost,ale změna je život, focus combi je menší a o něco dražší. Požitek z jízdy u Cee´du nádherný, tichounký motor, příjemný posez, hooodně místa, manželka nadšená(sice při první jízdě sešlápla trochu ze zvyku brzdu víc než je zdrávo a málem jsem vyletěl z auta), tak si snad za 4roky budu taky moct říct : max. spokojenost :kia:

Som rad, ze niekto z FOCUSU hovori, ze CEED je dobry... Vdaka, zase som sa uistil, ze som si dobre vybrel...

Ja prechadzam z S120L - zdedeny po starom otcovi.
Doma mame fabku 1,4tdi combi

Samozrejme, od obidvoch lepsie auto :) .. na dovolenke dokonale nahradila fabku kombi - 5ti sme sa zviezli v pohode do CHR.
libra Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod PetrLa » 17.03.2008 17:15

Škoda 130 (pětikvalt)
KIA Cerato hatchback 1.6 LX (benzín)
KIA Cee'd SW 1.6 EX CRDi

Se vším jsem jezdil a jezdím rád. Nejvíc vzpomínek ve mě zanechává Škoda 130, protože to bylo první auto, ve kterém jsem se naučil jezdit. Nicméně po nedávném svezení ve Škodě "Hovorit" bych se v mojí staré škodověnce už asi bál. Proti Ceratu a Ceedu to vůbec nebrzdí a nejede!!!
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod Návštěvník » 17.03.2008 21:28

Favorit
Fabia Combi
objednán Ceed SW
V práci již rok používám Ceed 1.4
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod matysekul » 20.03.2008 07:38

Škoda 105L
Favorit 135L
Opel Calibra,ale tu jsem nevlastnil,jen jsem jezdil.
Felicia 1,3LXi
Teď škudlím a rozhoduji se jestli nějakou variantu Cee´d,nebo Hyundai i30. Zatím vítězí Kia(dostupnější informace a SW o 115l větší kufr).Necháme se překvapit 8-)
KIA Cee´d II SW 1,6 GDI Exclusiv 45000km
matysekul Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW II (2015)
45000 km @ 6.5 l/100km

VW Passat

Příspěvekod Návštěvník » 22.03.2008 17:05

.....z VW Passat 1.9 TDI......spokojenost, KIA je experiment, pokud propadne, prodám a vrátím se k VW :-) Zatím jen měkký lak, dost podstatné, ale uvidíme, třeba vytvrdne....mám nutkání vzít prodejce do myčky, nemohl by potom nic namítat při reklamaci, jsem přesvědčený, že z 99% bych vyjel s poškrábaným lakem. Kamarád si koupil přede mnou VW Jetta, byl v myčce už asi čtyřikrát a super, já se tam s tím bojím....jenže ta Jetta se dělá v mexiku a jede na lodi měsíc do Evropy.....tak to vytvrdne, ale používají taky vodou ředitelný laky, jako KIA. Ale je to o ceně...je lak a lak :-)
Návštěvník

km @ l/100km

Re: VW Passat

Příspěvekod Tony » 22.03.2008 18:16

Etheral píše:.....z VW Passat 1.9 TDI......spokojenost, KIA je experiment, pokud propadne, prodám a vrátím se k VW :-) Zatím jen měkký lak, dost podstatné, ale uvidíme, třeba vytvrdne....mám nutkání vzít prodejce do myčky, nemohl by potom nic namítat při reklamaci, jsem přesvědčený, že z 99% bych vyjel s poškrábaným lakem. Kamarád si koupil přede mnou VW Jetta, byl v myčce už asi čtyřikrát a super, já se tam s tím bojím....jenže ta Jetta se dělá v mexiku a jede na lodi měsíc do Evropy.....tak to vytvrdne, ale požívají taky vodou ředitelný laky, jako KIA. Ale je to o ceně...je lak a lak :-)

no nevím ale ať se zeptáš kde chceš tak ti doporučí nejezdit s novým autem hned do myčky. to mi řekla i švagrová a ta prodává škodu, takže VW.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion