domontovanie vyhrievania čelného skla

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

domontovanie vyhrievania čelného skla

Příspěvekod ohen10 » 31.01.2011 12:07

Ahoj,
máte niekto skúsenosti s tým, či sa dá domontovať vyhrievanie čelného skla pod stieračmi na ceeda? Alebo koľko to môže stáť? Som si to nedal a mohol som... Pri dlhej ceste v mrazoch mi voda na spodku skla pod stieračmi zamŕza. Vyriešilo by to len vyhrievanie. Dík za každú radu
PS: ak sa to tu neikde riešilo, tak sorry za novú tému
Akustické vlny, šíriace sa zo zdroja v ľudskom hrdle, sa odrazia od bariéry geologického pôvodu so silou adekvátnou k pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
ohen10 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2009)
152000 km @ 6.0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: domontovanie vyhrievania čelného skla

Příspěvekod bono » 31.01.2011 13:37

cau

vyhrievanie je integrovane v celnom skle o vyroby takze sa to domontovat neda,jedine vymenit cele cel.sklo ale musis mat
od vyroby predpripravu.

caf
bono Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2007)
13600 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod ohen10 » 31.01.2011 15:46

som si myslel... skúsil som no 8-)
Akustické vlny, šíriace sa zo zdroja v ľudskom hrdle, sa odrazia od bariéry geologického pôvodu so silou adekvátnou k pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
ohen10 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2009)
152000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod antiDemon » 01.02.2011 09:24

v nouzi se dá dokoupit elektrické topení na 12V ve tvaru rozkládací lišty, které se pomocí přísavek připevní zevnitř na čelní sklo (cena cca 700,-Kč) těsně u palubní desky u výduchů. Vzduch z ventilátoru pak po průchodu tímto topením se ohřívá. Výhodné je to hlavně v době, než se zahřeje motor. Pak stačí vytáhnout napájení ze zásuvky
CEED SW 1,6 CVVT
antiDemon Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod ohen10 » 01.02.2011 10:01

dík za radu. máš nejaký link, kde si to videl pls? som lenivý googliť :|
ale ja som skôr myslel trošku inú vec. toto asi dokáže zabezpečiť klimatizácia, čo sa týka vnútornej strany okna. Mne sa jedná skôr o to, že keď sú veľmi silné mrazy a na ceste je voda, alebo nejako prší nebodaj, voda mrzne dole v oblasti stieračov na okne. A to auto je už zohriatre, sedím v ňom len v tričku. len tá spodná časť okna primŕza a robí to potom zlotu, lebo aj stierače sú zamrznuté a zle stierajú.
ohen10 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2009)
152000 km @ 6.0 l/100km

Zpět na Elektronika