Sice to bude znít divně, když podle fóra mám tu nejslabší verzi ale přesto:
Pohled do zpětného zracátka na zmenšujícího se golfa v tuningu je prostě k nezaplacení

-Petr- píše:Zatím jsem ze svého ceeda 1.4 SW (66Kw) vymáčkl z mírného kopečka 185 Km/h (podle tachometru), najeto mám téměř 10.000 km, auto je o poznání svižnější, pokud se jede na rezervu v nádržiAbych musel čekat minuty (po rovince) než se auto rozjede ze 160 na 180 tak to vážně ne. Trvá to pár vteřin. A to je ta nejslabší motorizace. Samozřejmě, při této rychlosti kia papá okolo 9 L/100 Km, točky někde přes 5000.
Pohled do zpětného zracátka na zmenšujícího se golfa v tuningu je prostě k nezaplacení
Korejcobijec píše::thu:-Petr- píše:Zatím jsem ze svého ceeda 1.4 SW (66Kw) vymáčkl z mírného kopečka 185 Km/h (podle tachometru), najeto mám téměř 10.000 km, auto je o poznání svižnější, pokud se jede na rezervu v nádržiAbych musel čekat minuty (po rovince) než se auto rozjede ze 160 na 180 tak to vážně ne. Trvá to pár vteřin. A to je ta nejslabší motorizace. Samozřejmě, při této rychlosti kia papá okolo 9 L/100 Km, točky někde přes 5000.
Si myslím ,že papká o dost víc ,ale ten pohled do zrcátka to zcela
vynahradí
-Petr- píše:Zatím jsem ze svého ceeda 1.4 SW (66Kw) vymáčkl z mírného kopečka 185 Km/h (podle tachometru), najeto mám téměř 10.000 km, auto je o poznání svižnější, pokud se jede na rezervu v nádržiAbych musel čekat minuty (po rovince) než se auto rozjede ze 160 na 180 tak to vážně ne. Trvá to pár vteřin. A to je ta nejslabší motorizace. Samozřejmě, při této rychlosti kia papá okolo 9 L/100 Km, točky někde přes 5000.
http://natankuj.sme.sk/c/5734065/cech-sa-rutil-tunelom-rychlostou-skoro-200-kmh.html
vladislav píše:Já mám takové úlety pořád..I na na starý kolena..Se Ceedem jsem byl už párkrát na tachometrových 200km/h....No a když jsem měl půjčenou tu Sportage tak jsem ji roztočil na 180km/h...(Samozřejmě v Německu...)
tomasisko píše:toto nebude niekto z Vas?http://natankuj.sme.sk/c/5734065/cech-sa-rutil-tunelom-rychlostou-skoro-200-kmh.html
musim povedat ze testovat maximalku na mojom aute ma zatial este nenapadlo
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé