Oem autorádio

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Oem autorádio

Příspěvekod neumannp » 18.01.2011 20:51

Prosím o radu, koupil jsem si Sorento r.v.2008 s autorádiem KIA. Bohužel jsem k němu nedostal návod a nikde na internetu jej také nenašel. Pořeboval bych to přes bluetooth spárovat s telefonem a nevím jak. :( Nemáte někdo stejné autorádio? Foto přikládám. Díky!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
neumannp Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Oem autorádio

Příspěvekod titanus » 19.01.2011 19:07

tak som sa pustil do patrania no vela som toho teda nenasiel :no:
radio ma oznacenie Kia Radio XCD-220RDS a manual k nemu nie je dokonca ani v nemcine lebo tieto auta sa udajne s tymto radiom predaval iba v spanielsku, no vyhladat manual aspon v spanielcine sa mi tiez nepodarilo...skusil by som kontaktovat KIA motors s dotazom a mozno ti pomozu...

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod neumannp » 20.01.2011 17:46

Díky za odpověd! :) Podle typu už to snad najdu, nebo vznesu dotaz na KIU.
neumannp Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Maik007 » 30.11.2013 17:41

Ahoj, nasel jsem se starsi prispevek, nenasel jste nekdo neco?
Me se teda sparuje OK, ale nejak mi nebezi RDS informace a tlacitka PTY/AF a TA/REG mi funguji jako ladeni nahoru/dolu... tak nevim, jestli je to radio sekly nebo jestli jen nevim jak na to...

Jo, a taky mi asi chybi v aute mikrofon, protoze pres BT slysim protistranu, ale ja slyset nejsem... Takze to pouzivam jen na prehravani pisnicek a videi z mobilu se zvukem pres BT. :x

Diky moc!
Sorento 2007, 2.5CRDi 125kW, EX / AT /TOD / Black Leather
Maik007 Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sorento (2007)
139000 km @ 14 l/100km

Zpět na Elektronika