Kryshna píše:Korejcobijec: dovolim si nesouhlasit... 267 za Cool je premrstena cena vzhledem k tem, ktere jsem vypsal vyse... a ze frantici neumi auta? Zapomen na predsudky... proc neumi auta, mas nejaky podlozeny argument? Francouzi vyrabeli auta uz v dobach, kdy na korejskem poloostrove sedlal obcan maximalne osla (nebo neco takoveho)...![]()
Pokud budu mit vedle sebe novou C4 a Ceeda... MEL BYCH JASNO!!! Nechapu, proc korejsky koncern nasadil na KIU tak brutalni ceny? Vzdyt oni plosne zdrazili. Ze by se tolik snazil protlacit na nasem trhu mistni Hyundai? Nechapu... KIA je nekonkurenceschopna a jsem z toho vazne rozhorcen, pze timto automaticky vypadla z meho hledacku.
Tri roky jim to slape, ale je porad prilis brzy na tolik sebevedomi... jsem zvedav, kde bude autoprumysl za dva roky, az budu vybirat auto. Doufam, ze se to zase nedostane do koleji, kdy bude nizsi stredni zacinat na 400t... to by mi jeblo
Jeste EDIT:
Kdyz tu byla rec o VW... skladovy Golf v cervene s 1.2TSI 85k vyjde v akci v 5dv. s ESP a s koz. volantem,radickou,brzdou v kuzi + mlhovky a dalsi prkotiny, ktere Ceed ma. Cena podle VW vyhledavace skladovek 323 tisic... predpokladam, ze kdyz je tam zminka o moznosti odpoctu DPH na kazdy vuz, jsou tyto ceny vc. DPH... pokud se mylim, bylo by to cca 390...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé