Zámek construkt

Trápí Vás něco na voze?

Zámek construkt

Příspěvekod rehmen » 28.12.2010 00:18

O svátcích jsem na parkovišti chtěl zamknout řadicí páku a bohužel se nezadařilo. Šlo to v jednom místě poněkud ztuha, pak se ozvalo cvaknutí a šlo dál v pohodě řadit. Zkoušely jsme "kvedlat" pákou jestli tam není nějaká vůle, ale nic nepomohlo. Tak jsem zvědavej co na to v servisu řeknou. Nemáte někdo zkušenost s tímto problémem?
Bílá po FL s ochranýma lištama vypadá fakt DOBŘE.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Zámek construkt

Příspěvekod rehmen » 02.01.2011 14:24

Nic, nikdo? To jsem opravdu jediný, kdo má tento problém? No každopádně zítra se objednám do servisu, takže uvidím co řeknou.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Re: Zámek construkt

Příspěvekod rehmen » 05.01.2011 20:05

Byl jsem v servisu a zrovna tam přijel člověk od Constructu - říkal, že nic takového ještě neviděl, ale že se na to příští týden v úterý přijede podívat jejich technik. Ale že mi o vymění v záruce. Tak jsem zvědavej co určí technik jako příčinu.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Zpět na Závady