Leo asi ti moc neporadím, ale dovolím si zde nadhodit mou zkušenost s těmito HF sady na stínítku. Kdysi dávno jsem si pořídil HF sadu na stínítko (už jí ale nepoužívám mám jí v šuplíku doma). Strašně mě totiž nebavilo párování HF sady s mobilem a taky to že to byl další krám v autě, který jsem ve svém starším autě musel schovávat před zloději. Druhý z problémů že mi nevyhovovalo umístění na stínítku a umístil jsem ho na panel vedle radicí páky. Jenže lidé co mi zavolali tak mě strašně špatně slyšeli. Momentálně využívám hlasitý mikrofon v mém mobilu (N95) nainstaloval jsem do telefonu utilitku, která zabezpečuje to že když při příchozím hovoru přesunu dvířka směrem dolu (pro ty co mají N95 tak se tímhle běžně spustí MP3 přehrávač) tímto přesunem zvednu příchozí hovor a automaticky se mi aktivuje hlasitý mikrofon. Vše je úplně bez problémů a myslím že je to nejjednoduší řešení HF sady do auta.
Výhody:
ušetří se kačky
Odpadá párování mobilu s HF sadou
Na mobilu nemusí být zaplé Bluetooh, které zbytečně vybíjí baterku i když minimálně ale vybíjí
Odpadají starosti kam uschovat zařízení proti zlodějům
a když opouštím auto tak mám aspon mín věcí v ruce já teda nevím jak vy ale když lezu ven s auta mám většinou v ruce mobil (který jsem vyndal z držáku, pěněženku kterou mám na palubní desce na nano podložce, občas navigaci, klíče od auta, a ještě od baráku. No a ted bych do toho měl mít ještě v ruce Bluetooh HF sadu no prostě je toho moc a zákonitě mi vždy něco upadlo. U staršího auta jsem ještě do toho měl vyndavací panel u rádia

Nevýhody. o žádných nevím