Radio

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Re: Radio

Příspěvekod lada » 27.11.2010 00:17

Dnes me volali,radio dostali ve ctvrtek me ho meni. :lol: :lol:
lada Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Security code

Příspěvekod mrtvy.kenny » 03.12.2010 18:36

snike píše:Funkce bezpečnostního kódu
Opětovné zapojení baterie. Kdykoliv bude baterie vozidla odpojena a znovu zapojena, budete požádáni o zadání nového hesla. Vložte "0000" (výchozí kód) Uživatel může zadat správné heslo dvakrát. Pokud není správné heslo zadáno ani na druhý pokus, jednotka se uzamkne. Jed nutné nechat jednotku zapnutou 1 hodinu. Poté může uživatel znovu zadat heslo.

Pokud jste zapoměli své heslo a jednotka je uzamčena, požádejte svého autorizovaného dealera o pomoc.

Resil toto uz nekdo, nebo jsem prvni blb? :) mel jsem auto delsi dobu v servisu, asi doslo k odpojeni baterky, nebo nevim. kod pamatuju, ale nejak me zmatlo zadavani (zpetne nevim proc, ale proste jsem to chtel nacvakat pomoci sipek, asi jsem zhypnotizovany z dotykoveho mobilu) = samozrejme 2x zadano spatne, ted jsem se dival zbytek dne na "Set locked".
zkousel jsem vyhodit pojistky na cca 10min, cimz jsem akorat zresetoval hodiny.

problem je, ze netusim, jak se znovu dostat do menu se zadanim kodu, pak neni problem. od zablokovani radio jelo tak hodinu a pul a nic zajimaveho se nezmenilo, porad Set locked. Mozna se v te hodine na to nesmi sahat? uvidim jak se to bude tvarit zitra rano, ale moc nadseny z toho nejsem. nj, dejte ajtakovi do ruky neco, co se da zaheslovat :oops: (autorizovany dealer nevedel a nikam se o pul 5 uz nedovolal)

EDIT: tak jsem rano zapnul radio a zamknul, sel do prace a vecer chtelo opet heslo, takze v klidu. pokud ale ten kod nekdo opravdu zapomene, tak je asi namydleny. paradoxne se ty cisla opravdu nezadavaji tlacitkama s cislama ale sipkama, jak jsem psal, jen to ma odezvu asi sekundu.. prvnich par chvil jsem si ted taky myslel, ze to proste pres ty sipky nezadam..
mrtvy.kenny Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
20000 km @ 7.9 l/100km

Příspěvekod cipisek567 » 20.12.2010 22:12

Držím palce ať ti funguje, já stále čekám a už mě opravdu to začíná moc hodně vadit :x čtyři měsíce to už si asi dělaj srandu :?
cipisek567 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Korejcobijec » 23.12.2010 12:01

:lol: Mám naladěno rádio HEY a to se pak jede v obci pade. a mimo do kila :scooter:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod zemik39 » 03.01.2011 13:15

Ahoj,
zdravím všechny Kiaře.
Svůj Cee'd mám krátce, vše šlape jak má, ale honí se mi hlavou myšlenka vestavné navigace, na internetu jsem našel článek, že se do Cee'du vejde navigace pro Kiu Optima, samozřejmě tam píší, že se nemusí vejít do všech verzí Cee'du.

(http://www.autodvdgps.com/blog/?p=1387)

Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte s touto navigací zkušenosti.

mám Cee'da 1.6CVVT r.v. 2007

S pozdravem :kia:
zemik39 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Tony » 04.01.2011 12:47

mám jiné ale vím že tohle je kompatibilní taky. pouze si zjisti ovládání tlačítek na volantu. já s tím měl první problémy (přepojování drátů) ale všechno jde když se chce
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod zemik39 » 06.01.2011 00:14

Super, díky moc za rychlou odpověď
zemik39 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

autoradio

Příspěvekod Marian 322 » 15.01.2011 17:34

Zdravím.
Nevie mi niekto poradiť:
dnes sa mi pravdepodobne podarilo zablokovat rádio na ceedvi sw.Vložil som don cd a napísalo mi problem s čítanim cd.
Chcel som ho vybrat naspäť no nepodarilo sa, a radio sa vyplo.
Auto mam len par dni a nemam s ním ešte skusenosti.Predavajúci mi zatial neposlal servisnu knižku a ani knižku od rádia.
Kde by som zohnal kod autoradia?????????? je to Ceed sw 2010.
dakujem.

Edit: Presunutu do prislusnej sekcii. Titanus
Marian 322 Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod Korejcobijec » 15.01.2011 17:36

;) Rádio hraje super. Nastaveno bass+2 střed+4 a treble+10 :thu: Rádio HEY. Fader+3
Korejcobijec

km @ l/100km

Re: autoradio

Příspěvekod Korejcobijec » 15.01.2011 17:40

:kia:
Marian 322 píše:Zdravím.
Nevie mi niekto poradiť:
dnes sa mi pravdepodobne podarilo zablokovat rádio na ceedvi sw.Vložil som don cd a napísalo mi problem s čítanim cd.
Chcel som ho vybrat naspäť no nepodarilo sa, a radio sa vyplo.
Auto mam len par dni a nemam s ním ešte skusenosti.Predavajúci mi zatial neposlal servisnu knižku a ani knižku od rádia.
Kde by som zohnal kod autoradia?????????? je to Ceed sw 2010.
dakujem.

Edit: Presunutu do prislusnej sekcii. Titanus

:kia: kod by měl být 0000 pokud jsi ho nezměnil :thu:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod cerman » 17.01.2011 14:22

Tak konečně po několika měsících mi servis vyměnil Simense za nový. Trochu jsem na tom vydělal, za původní model na jedno CD tam namontovali nový typ se zásobníkem na šest CD. Tak doufám, že nebude zlobit jako původní... :yes:
cerman Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Tony » 17.01.2011 21:04

za to čekání ti to měli dát už i s navigací! brutááááááááááááál :thd:
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod cerman » 18.01.2011 15:16

Souhlasím s tebou, ono to původní blblo jenom někdy, tak co naděláš...
cerman Neuvedeno
Uživatel fóra

zaseknute cd v radiu

Příspěvekod dasl » 18.01.2011 19:20

Zaseknute cd v radiu
nevie niekto ako dostanem von z auto radia zaseknute cd ?
zostalo vnútri a nereaguje .
(nespamuj píš k veci nikoho nezaujíma príspevok aj ja mám taký problém)
dasl Muž
Uživatel fóra

Re: zaseknute cd v radiu

Příspěvekod Korejcobijec » 18.01.2011 19:44

Já abych pravdu řek ,tak se bojím to CD tam dát. Naštěstí hraje velmi dobře rádio ,tak mi to ani nevadí. :lol:
Naposledy upravil titanus dne 19.01.2011 17:26, celkově upraveno 1
Důvod: Zbytocna citacia
Korejcobijec

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika