S němčinou bych to mohl zkusit já...vlafi píše:pravda Vladislave...tak to chce např.thunder to napíše s fotkama na anglické forum a někdo musí na německé..V případě že si někdo pamatuje ruštinu apod,tak vás prosím,zda by jste to zkusili ;)
Jezevec33 píše:S němčinou bych to mohl zkusit já...vlafi píše:pravda Vladislave...tak to chce např.thunder to napíše s fotkama na anglické forum a někdo musí na německé..V případě že si někdo pamatuje ruštinu apod,tak vás prosím,zda by jste to zkusili ;)
To by mylím neměl být problém...vladislav píše:Jezevec33 píše:S němčinou bych to mohl zkusit já...vlafi píše:pravda Vladislave...tak to chce např.thunder to napíše s fotkama na anglické forum a někdo musí na německé..V případě že si někdo pamatuje ruštinu apod,tak vás prosím,zda by jste to zkusili ;)
Také by se mohlo o tom udělat male video a umistit víš kam Jezevče.....![]()
A napsat auto je moc fajn,ale trapí nás tento problém a co vy jak jste na tom????
Jezevec33 píše:To by mylím neměl být problém...vladislav píše:Jezevec33 píše:S němčinou bych to mohl zkusit já...vlafi píše:pravda Vladislave...tak to chce např.thunder to napíše s fotkama na anglické forum a někdo musí na německé..V případě že si někdo pamatuje ruštinu apod,tak vás prosím,zda by jste to zkusili ;)
A napsat auto je moc fajn,ale trapí nás tento problém a co vy jak jste na tom????
07.miki píše:Jezevec33 píše:To by mylím neměl být problém...vladislav píše:Jezevec33 píše:S němčinou bych to mohl zkusit já...vlafi píše:pravda Vladislave...tak to chce např.thunder to napíše s fotkama na anglické forum a někdo musí na německé..V případě že si někdo pamatuje ruštinu apod,tak vás prosím,zda by jste to zkusili ;)
***********************************************************************************************
ted jsem koukal na tvoje videa - jezevec33 - a tleskám jsou super
http://www.stream.cz/profil/jezevec33
https://www.youtube.com/user/jezevec33
vlafi píše:Moc hezky řečeno a je na tom mooooc pravdy..Tudíž je tu otázka,vyřešíme to tak???Martin bude na 80% stejného názoru jako já,že klidně..Snike a Grafix nevím jak se rozhodnou :-)
vlafi píše:pravda Vladislave...tak to chce např.thunder to napíše s fotkama na anglické forum a někdo musí na německé..V případě že si někdo pamatuje ruštinu apod,tak vás prosím,zda by jste to zkusili ;)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé