,máte někdo zkušenost s tímto problémem? jedná se o Carens II 04.potřebuji vědět jak na "tapecírunk",zda se dá sehnat vadný díl a hlavně co to muže být za díl.Někde jsem zaznamenal,že to už někdo řešil.Díky
 ,máte někdo zkušenost s tímto problémem? jedná se o Carens II 04.potřebuji vědět jak na "tapecírunk",zda se dá sehnat vadný díl a hlavně co to muže být za díl.Někde jsem zaznamenal,že to už někdo řešil.Díky| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 
 ,máte někdo zkušenost s tímto problémem? jedná se o Carens II 04.potřebuji vědět jak na "tapecírunk",zda se dá sehnat vadný díl a hlavně co to muže být za díl.Někde jsem zaznamenal,že to už někdo řešil.Díky

,tapecírunk jsem popisoval v sekci interier ,dveřní lišta poslední odkaz.Se zámkem ani kličkou zatík zkušenost nemám,vše mi chodí OK.
 ,tapecírunk jsem popisoval v sekci interier ,dveřní lišta poslední odkaz.Se zámkem ani kličkou zatík zkušenost nemám,vše mi chodí OK.   čerťák.
 čerťák. 

.Cenu nevím ,ale zkusím vrakáč v Přišimasech nebo servis.Stalo se to když byl ten velký mráz tak to ruplo.Dám vědět jak jsem akci pořešil.
 .Cenu nevím ,ale zkusím vrakáč v Přišimasech nebo servis.Stalo se to když byl ten velký mráz tak to ruplo.Dám vědět jak jsem akci pořešil. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé