ceed... a co potom?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: ceed... a co potom?

Příspěvekod JonnY » 29.11.2010 11:33

tony : pozeral si hyundai ix35 a ix55 ?

ja co som sedel v salone v sportaga, tak som mal pocit ze to je vnutri mensie nez ceed. a s tym by som sa asi nezmieril...
JonnY Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vladislav » 29.11.2010 13:22

@JonnY
I já jsem měl přesně ten pocit..I když rozměry karoserie mluví jinak..Hodně dělá ten středový panel.šířka vpředu uvnitř je u Ceeda 1490mm a u Sportage 1510 mm aspon podle testů na http://www.auto.cz .
rgt.PNG
eee.PNG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod JonnY » 29.11.2010 14:35

teraz co som pozeral, tak razvor ceedu je o 10mm dlhsi...

ziaden velky rozdiel to nebol a vacsine ludi to bude asi jedno, ale moje 2m su na podobne veci citlive :)
do ceedu sa celkom dobre zmestim "za seba", co je casto obrovsky problem aj v podstatne vacsich a drahsih autach (napr passat).

inak velmi pekne auto :thu:
JonnY Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Tony » 29.11.2010 15:30

@JohnY

jj viděl. iX35 i zkoušel. ta se líbí právě mladé ale mě moc ne. jako fajn aut, ale už moc uhlazené na mě. to když zůstaneme u korejců tak sorento je pěkné a vevnitř oproti sportage brutál lepší (aspoň podle mě) a když se podíváte na ceny tak rozdíl není tak markantní + je tam 2,2crdi což je skvělý motor. sehnat ho tak 1-2 starého do 50tisíc km tak to by byla zajímavá nabídka ;)
jinak brácha má touarega 2,5tdi. moc dobré auto ale hrozný motor. líný,hlučný a žrout. kdyby tak jedině 3,0tdi ale to už jsme zase někde jinde v penězích (i u ojetiny)...
crv se mi nelíbí, antara taky ne, u captivy si nejsem moc jistý kvalitou. co bych chtěl (z finančního hlediska sen) je Range Rover :D

@Berka
plně s tou souhlasím. porsche by se mi v garáži líbilo taky :lol: určitě ses už díval po inzerátech že? jako není problém sehnat trošku starší 911 i za 400tisíc a poněvadž ten jejich design je furt na jedno brdo tak i málo kdo pozná že máš např. 8 let starou ojetinu :D
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Berka » 29.11.2010 17:57

@Tony
správně, design Porsche nestárne, ale klasická 911 by mne finančně zlikvidovala. Boxstera beru jako Porsche pro chudé a navíc má ideálně umístěný motor. Samozřejmě bych chtěl verzi "S".
Všimli jste si, že zatím víc lidí pomýšlí nad jinou značkou než je Kia? Což je celkem zajímavé, protože většina z nás je s Kií celkem spokojená a přesto chceme jinou značku. Co nám u Kie tedy chybí? Prestiž, větší výkon? Škoda že Kia do dnešního dne nedokázala udělat nějakou vrcholnou verzi která by pozvedla prestiž značky. Co se týká výkonu a techniky tak se stále drží v šedém průměru.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod titanus » 29.11.2010 18:36

ludi co v automobilovom priemysle kupi dvakrat to iste je naozaj pomenej, je to prirodzene a :kia: ma este co sa modernych aut tyka chudobny vozovy park, co by mohla krasne ozivit nejaky koncept dotiahnuty dokonca a to ich KIA par ma sikovne navrhnutych :yes:

ja mam ceeda ako rodine auto a kedze este rodinu nemam, tak urcite sa zdrzi u nas :) no ako druhe auto pre svoje potesenie by som volil FORD MUSTANG 1969 fastback s objemom 5L :love: :D ale to sa uz bavime o snoch...

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 29.11.2010 20:55

já si myslím, že když vydržíte, tak budou i zoubky :) Ono by úplně stačilo, kdyby KIA začala prodávat v evropě modely co má např. pro USA. To jsou designově nádherné kousky. Ovšem američani mají zase jinde standard co se týče vnitřku vozu.

Já mám Ceeda jako vozítko na hodně dlouho, takže touto otázkou jsem se nezabýval.

Jsou dvě věci
a) co bychom chtěli
b) na co opravdu máme

No a výsledek je vždy blíž k tomu b).
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod imro-magi » 29.11.2010 22:42

Jsou dvě věci :
a) co bychom chtěli
b) na co opravdu máme

No a výsledek je vždy blíž k tomu b).

Pekne si to napísal a hlavne výstižne. Ešte by som pridal bod c) čo v skutočnosti potrebujeme

a výsledok bude vždy o kúsok bližšie k bodu b) výrazne ovplyvnený bodom c) :(

Možno by stálo za debatu, či je lepší nový voz alebo jazdenka v pomere k horeuvedeným bodom
.
Život je pes .... a my - sme jeho pätník !!!
imro-magi Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod thunder » 30.11.2010 08:49

ahojte no ja som ceedka uz predal..min utorok...isiel za 7500e z domu... lubil som ho,ale zial uz je v garazi opel astra h caravan rv 2008 z nemecka vcera som ju doniesol domov..cize nevolil som kiu..ale henrieta (astricka) bola u mna tutovka tak som nevahal...potrebovali sme combi bo ceed je malicky ...je mi trosku za nim smutno :cry: ,ale taky je zivot..
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Tony » 30.11.2010 09:44

astra je dobré auto. zvolil jsi dobře. jako osobně u mě v nižší střední třídě momentálně vede jedině astra (současný model).
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Stefi » 30.11.2010 10:09

:? Dnes už dávno neplatí, že KIA je kvalita za rozumnou cenu, dnes už za lepší peníz pořídíme auta i výhodněji, třeba tady uvidíte jednu výhodnou nabídku :roll: http://www.chevrolet.cz/nabidky-a-finan ... ails6.html , ale nemá to jen tato firma, bojuje se o zákazníka, dnes třeba koupíme Pasat v stejný motorizaci jak Superb levněji(je to ta policejní) a VW má lepší výbavu a i silnější motor :shock: , je to jak s naší KIA a Hyundai :no: :| , já už jsem dnes asi někde jinde, něco s výborným turbem a možná to bude návrat zpět ke Lvům 1.6 THP 200k MAN6 za 488 900 Kč pro mne bude ta cena ještě lepší za návrat :roll: /obdobný motor na platformě spolupráce s BMW je i u dalších automobilek/ jinak u Opla je něco obdobného ale tam nemám kontakty taky je to nová Astra a je fakt pěkná.... :thu:
Stefi Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod thunder » 30.11.2010 12:58

Tony píše:astra je dobré auto. zvolil jsi dobře. jako osobně u mě v nižší střední třídě momentálně vede jedině astra (současný model).

dik jj dostala ma aj vybava..tempomat vyhrev sedacky elektrochromaticke spetne,dazdovy senzor,ostrekovace svetlometov atd..a hlavne 1.9cdti a 6st prevodovka...

inak moj ceed mozte vidiet behat po prahe ..jazdi na nom jedna pekna kocka. :D
thunder Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod vladislav » 30.11.2010 13:12

@thunder
Tak at Ti auto slouží ke Tvé spokojenosti...Pamatuji si naše začátky na tomto foru..Nadšení nás všech...První setkání...Měj se.. :CZ: :SK: :drink:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod thunder » 30.11.2010 13:27

vladislav píše:@thunder
Tak at Ti auto slouží ke Tvé spokojenosti...Pamatuji si naše začátky na tomto foru..Nadšení nás všech...První setkání...Měj se.. :CZ: :SK: :drink:

diky lado..jj jasne to sa neda zabudnut......zdraviim vas....a ukazem sa tu este nebojte..len tak jak sa veci maju.. :kia: :drink:
thunder Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Berka » 30.11.2010 14:11

thunder píše:ahojte no ja som ceedka uz predal..min utorok...isiel za 7500e z domu... lubil som ho,ale zial uz je v garazi opel astra h caravan rv 2008 z nemecka vcera som ju doniesol domov..cize nevolil som kiu..ale henrieta (astricka) bola u mna tutovka tak som nevahal...potrebovali sme combi bo ceed je malicky ...je mi trosku za nim smutno :cry: ,ale taky je zivot..

Kam ten svět spěje... Už i ty máš jiné auto? Ještě že Vladislav zůstal u stejné značky. Ještě pár dalších členů- základních kamenů, tohoto fóra přejde k jiné značce a nevím, nevím :|
Ať ti to dobře jezdí, přeji mnoho kilometrů s úsměvem na tváři a občas si vzpomeň čím jsi jezdil.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion