Upgrade Parrot 3100

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Upgrade Parrot 3100

Příspěvekod koky » 17.11.2010 14:22

Ahoj,
pořídil jsem si auto z Německa kde je Parrot 3100.bohužel tam není na vyběr čeština.Moje verze je 4,23 což je asi poslední co jsem našel,Neví někdo zda tam půjde nějak nahrát čeština??
Tady jsem např.našel že ve verzi 4,15 už je ,tudíž ve vyšší verzi je automaticky,ale jak je to u parrot3100 kupované v zahraničí...??
http://www.parrot.com/documents/en/supp ... es_new.txt
díky za rady,reakce
Naposledy upravil koky dne 17.11.2010 18:57, celkově upraveno 2
koky Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Parrot 3100

Příspěvekod PetrLa » 17.11.2010 14:39

Je-li to ten samý co mám já garage.php?mode=view_image&image_id=1032 tak jednoduchá rada
Doval do auta s noťasem vybaveným Bluetooth, ale nejdříve si ze stránek stáhni ten jejich udělátor na aktualizaci firmware toho zařízení.
Pak to stačí jen spárovat nebo vybrat z menu nějakou aktualizaci SW a máš to v parrotu nový software.

Pokud tvoje verze češtinu obsahuje, tak v menu lze pouze zvolit jazyk, ve kterém chceš aby to na tebe mluvilo :)

Snad ti to pomůže.
edit snike: citace smazána ... prosím řídit se pravidlem IV. odst.2. (tlačítko „Citovat“ je povoleno používat jen v případě, že člen nereaguje na poslední aktuální příspěvek v daném tématu) viewtopic.php?f=2&t=2256 ... děkuji
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Re: Parrot 3100

Příspěvekod koky » 17.11.2010 19:02

Takže upgrade se podařil ,je to fakt docela sranda.
Takže postup:
1. nahrát http://www.parrot.com/uk/support/downloads/#software
2.nainstalovat do ntb (hlavně aby měl bluetooth) :D
3.zapnout ve Parrot update aktive
4.spojit ntb s Parrot
5.pomocí programu "Parrot Software Update Tool" nainstalovat.(dávám sem i přílohu s návodem)
6.důležité je při instalaci udat cestu ke složce s koncovkou .ulp (je ve složce Internet files)
7.nakonci je potřeba udělat restart Parrotu (vypnout klíče ze zapalování a zapnout)
8.a je hotovo. :thu:

Jedna věc na závěr.I když jsem měl poslední verzi tak se rozlišuje kde se Parrot prodává.Bývalá verze byla 4,32_C(západní okruh),mě to nahrálo 4,32_D(východní okruh)Kde je jiná nabídka jazyků.Nejspíš podle IP adresy se určuje okruh jazyků.Ale je to jen můj názor a nemusí být pravda.
Hodně zdaru
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil koky dne 17.11.2010 20:50, celkově upraveno 3
koky Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
0 km @ 0 l/100km

Re: Upgrade Parrot 3100

Příspěvekod PetrLa » 17.11.2010 20:41

gratuluju...přesně tak jak jsem říkal.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod koky » 21.11.2010 10:17

Ahoj,
takže tady je to vysvětlené odborně. :thu:
http://blog.kerpof.net/mobil/jazykove-v ... k3100-lcd/
koky Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Dajek » 02.09.2011 20:37

mám teď v autě HF Parrot MKi 9200 a mám menší problém se spárováním s HTC Touch Diamond, pda se s hf normálně spáruje, ale na displeji hf mi nenaskočí název sítě a nic dalšího, navíc mi i při spárováni nefunguje telefonní seznam a když mi někdo volá tak to zvoní na pda a né na hf, někdo nějakej tip jak to zprovoznit ? :help:
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion