Lak

Styling, lak, střešní nosiče atd.

Re: (ne)kvalita laku???

Příspěvekod mike73 » 24.09.2010 17:54

Ten lak je nekvalitni a hotovo. Ja jsem koupil skladovku , vic jak rok jsem to neumyval v mycce ale jenom rucne houbou a stejne jsem po zime nasel mista kde byla oloupana vrchni ochrana vrstva laku. Reklamoval jsem to a prestrikali to. Akorat ze kdyz na to posviti slunce z dobreho uhlu , tak auto vypada jako nabourane zepredu i ze zadu, jelikoz odstin neni uplne 100% stejny.
SW 1.6 CRDi 85kW , cerveny, rv. 2008
mike73 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod mrtvy.kenny » 30.09.2010 10:59

to jeste jde, mi neoficialni cestou zatim rekli, ze na povetrnostni vlivy se zaruka nevztahuje, jen na vady laku. tak uvidim, jaka bude oficialni cesta..

EDIT: nakonec prelakovali celou strechu v ramci reklamace. ale ze startu se moc netvarili (zkousel jsem dva salony). dulezite je asi je primet k tomu to sepsat oficialne ke schvaleni centralou, nebo kde to pak fakturujou.
Naposledy upravil mrtvy.kenny dne 27.12.2010 01:44, celkově upraveno 1
mrtvy.kenny Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
20000 km @ 7.9 l/100km

Re: Lak

Příspěvekod JanPribyl » 26.10.2010 07:35

! "Beda" píše:
Nepovolena reklama :!:
JanPribyl Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Re: poškodený lak na dverách od kamienkov

Příspěvekod Eva L. » 08.11.2010 19:31

Eva L. píše:Mne sa ten lak tiež nepáči,ako som už písala mam obitú celú hranu kufra,lak je tenký je to až na plech.Budú to riešiť na začiatku prázdnin,lebo vraj to bude trvať asi týždeň.Dosť ma zarazilo,že nedostanem náhradné auto,aj napriek tomu,že je to odrete vďaka originál lište,ktora sa lepila v servise.Tiež ma prekvapuje že odreniny ktoré ma ceed /vraj od kamienkov/ sú zatiaľ len po hranách kapoty. :shock: Uvidim čo na to servis? Inak som s autíčkom spokojná,až na ten lak.

Už mám doriešenú hranu kufra.Vraj to nerobila lišta ale vraj boli celé piate dvere posunuté dole.Vraj ich zdvihli, hranu som dala zatrieť/v žiadnom prípade nie striekať celé dvere/tak uvidíme....
Eva L. Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod palo-1 » 27.11.2010 11:46

Tony píše:to máš po FL? já mam starého a po 3 letech provozu jsou trochu poškrábané podběhy pod předními koly. jinak čokl (40kg labrador) mi skáče po přední kapotě (***) a nějaké škrábance tam mám ale v žádném případě až na podklad! stačí vzít 2x ročně vosk a navoskovat.

Ahoj, můžu se zeptat jaký vosk používáš? Taky se mi pejsek teďkom kouknul na kapotu a samozřejmě po něm na ní zůstaly škrábance :?
palo-1 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod MartinP » 28.01.2011 14:05

Chlapi, mám na vás prosbu.Před třema rokama jsem koupil Ceeda asi po měsíci provozu mi někdo na parkovišti prohnul zadní blatník, lak naštěstí neprasknul, ale je to dost vidět. A to není vše, takových ran už bylo víc, bohužel mám odštíplou barvu až na plech a snažím se to vždy opravit a stejně je to vidět. A včera mě málem trefilo, čistím auto od sněhu a koukám že přední blatník je odřený a o něco výš je uštíplá barva asi 2 - 3 cm. Nevíte, jestli by šlo na pojistku stříknout auto.Chci zajet do :kia: a zeptat.Akorád jsem zrušil pojistku která končí 4.3.2011,tak to musím stihnout včas vyřešit bohužel marodim už 4 měsice s kolenem a za 14 dní jdu na operaci. :scooter:
MartinP Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
193000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 28.01.2011 21:36

:kia: Někde jsem četl ,že lakovací linka v Žilině je jedna z nejmodernějších v Evropě. Systém ,který používají je jen u BMW. Kastle než vyjede z linky . urazí snad 7 km. bez dotyku lidské ruky. mnohokrát se otočí v lázních.Já zatím na laku nic nevidím. Mám auto garažované . V zimě minimálně jeté.Bylo zakoupené koncem října a dosud nebylo z venku umýváno.Z jara ho ručně umyju a natáhnu na lak nějaký dobrý balzám , nebo vosk.Je to vodou ředitelná barva a v tom je asi tá potíž. Řekl bych ,že musí vyzrát.Zpočátku je asi dost měkká.Nevím jak metly ,ale já mám bílou White Cassa . Hodně lidí se divilo ,že jsem vzal bělobu ,ale mě se zdá ,že Ceedovi tá barva moc sedí. :thu:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 29.01.2011 03:54

Taky jsem šel do bílé..Nikdy jsem jí neměl..A nelituji svého rozhodnutí.. ;)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod MartinP » 29.01.2011 20:29

V létě chci vyzkoušet ochranu laku tímto prostředkem skleněnný vosk - Sonax NANO lak Premium. Nejdřív se jdu v pondělí domluvit na opravu laku přes pojistku.
MartinP Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
193000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 29.01.2011 21:51

;) Je to dobrý vosk? Má to někdo vyzkoušené? :kia: Nejlepší by byl ten jak Horst Fuchs na to nechá střílet armádu a peče na kapotě volské oči. :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Jaroslav Sladky » 30.01.2011 15:50

Já používám tvrdý vosk od Sonaxu,mám taky bílou a bude mít za sebou druhou zimu a lak je jako nový až na pár tukanců od kamínků. Dělám to na jaře v létě a před zimou.
Naposledy upravil Beda dne 30.01.2011 15:50, celkově upraveno 1
Důvod: Zbytecna citace predchoziho prispevku, dodrzujte pravidla.
Jaroslav Sladky Neuvedeno
Uživatel fóra

Sponzor (1) Organizátor srazu (1)

Příspěvekod mrtvy.kenny » 30.01.2011 23:07

no ja dneska umyl dalsi dva holubince a opet je pod nima dira (nastesti jen dve tecky tak milimetr, ale je to skrz proste..) kdyz si vezmu, ze auto mam cca pul roku, tak pri prodeji bude jak reseto, nebo nevim. mam modrou metalizu. (jinak verim, ze to vajicko by na tom slo, ale holubinec to proste nezkousne) :thd:
mrtvy.kenny Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2010)
20000 km @ 7.9 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 08.02.2011 13:19

:thu: Mohli by dělat barvu v odstínu semene. Kdyby ho někdo odřel ,tak by sis ho moh přestříknout sám :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod KamZehr » 08.02.2011 13:59

Ty seš v.l :evil: Ty nikdy nezklameš :lol: :lol: :lol:
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vasatkoj » 22.03.2011 14:15

tonyp píše:Treba zobrat ako ja skladovku, vyrobenu 8 mesiacov pred predajom a lak je v pohode......

Ja sa nemozem stazovat, asi mal cas a klud vytvrdnut, za 1 rok pouzivania auta nemam okrem jedneho skrabanca co som zapricinil ja ziadny problem z lakom.

Jak zjistím datum výroby? Mám taky koupenou skladovku. Nevíte kdy se přestaly vyrábět MY 2010 (koupil jsem ho v prosinci 2010)?
Johny

Kia Sportage 1.6 MHEV DCT Exclusive 4x2
Kia Ceed SW 1.6 CVVT Comfort Plus MY 2010, 12/2010
vasatkoj Muž
Přispěvatel fóra

Kia Sportage V (2023)
0 km @ 0 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Exteriér