steinbauer - zvysenie vykonu kia ceed

"Máte štěstí, že jdu zrovna kolem, říkají o mě, že jsem odborník".

Příspěvekod Berka » 22.03.2009 17:55

Kdo ví že mu to nestačí, měl šáhnout po 2.0 CRdi a nemusel si tím teď lámat hlavu. Komu nestačí 2.0 CRdi má hledat u jiného výrobce. Např. Golf GTi, R32, Focus STi, RS taky není špatná volba jen je potřeba trochu víc otevřít peněženku.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

...

Příspěvekod milan74kb » 23.03.2009 09:02

len jedna vec a potom uz nic ...

na margo 2.0 crdi - ked som ja kupoval auto nebol este v ponuke, inak by to bol tento a SW
na margo gti - ja potrebujem priemerne silny motor a ked viem ze toto mi pomohlo bez toho aby som nieco pokazil alebo mi padla zaruka som spokojny, casy benzinovych 2.0 turbo mam za sebou
na margo inteligencie niektorych clenov - nech sa kazdy zamysli sam nad sebou, ja nemam zapotreby niekoho zhadzovat a vysmievat sa mu, nakolko to svedci len o Vasej intelingencii, bud debatujeme a argumentujeme (aj nazorne nie len do vetra) alebo zbytocne nicime klavesnicu
na margo technicky zdatnych - ak Vam to niekedy penazenka dovoli kupte si to, alebo pozicajte a nasledne porovnajte a potom nieco hovorte, JPP a teoretikov mam najradsej ...
na margo penazenky - ak vy citite komplex z toho ze ste na lepsie auto nemali a kupili ste to preto ze peniazky viac nedovolili ja nie, ja som kupil ceeda preto, lebo mi ponukol za dane peniaze najviac (motor, vybava, bezpecnost, pohodlie ...), keby mi za dane peniaze ponukol viac ford mam forda. A preco som nesiel do vyssej triedy auta ? Preco by som mal davat tolko penazi do auta, ked ho menim kazde 3 roky koli odpisom ? Aby som na kazdom stratil viac ako na predchadzajucom ? Az taku penazenku silnu nemam.

zaver:
ked si myslite ze nemam pravdu, neberem Vam to, hovorte si kazdy co chcete, mozno sa niekedy na ceste stretneme a overime si to v praxi ...

toto je moj posledny prispevok na danu temu a ci uz budete dalej urazat alebo debatovat medzi sebou je len a len Vasa vec ...
takze prajem kazdemu vsetko dobre
milan74kb Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod snike » 23.03.2009 10:35

.... myslím, že těch osobních urážlivých poznámek bylo v tomto již tématu dost :evil: :evil: :evil: , prosím debatujte o daném tématu a zdržte se osobního napadání ;-)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Re: steinbauer - zvysenie vykonu kia ceed

Příspěvekod Kmet » 11.10.2010 19:12

Něco pro Hp-žádoucí: http://www.autochip.eu/cz/chiptuning-tabulky/kia/ ;)
Neprojel jsem celé *vlákno* k danému tématu, takže pokud už to tady je - beru zpět. :roll:
Ale do pátku mají *akci*! :yes:
Když do pekla, tak na krásném koni!!!
Kmet Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

Předchozí

Zpět na Technický koutek