ferdam píše:rehmen píše:souk69 píše:Četl jsem to celý skoro a tady zrovna píše že ho to sr.lo a že si to nechal zrušit .A například FORMIS si to nechal zrušit proto že se bál o kliku.
No mě to taky občas dost na* - když doma zajíždím, tak nevypnu motor, vylezu z auta, odemknu vrata, zajedu a vytáhnu klíček ze zaplování. A když si nevzpomenu, že musím zmáčnout tlačítko, tak vylezu a nedostanu se do kufru. No a jelikož nemám dálkově ovládaný centrál, tak musím znovu k předním dveřím a odemknout auto....a to mě nebaví a nevím, proč bych na to měl pořád myslet.
Já mám model 2009 - pokud někdo otevře před vytažením klíčku, tak po vytažení ostatní dveře zůstávají zamčené, zamykání při 40. Takže se mi běžně stává, že jdu vytáhnout kluka ze sedačky, obejdu auto a ono zamknutoAle co se týká kufru, tak pokud zastavím a nechám třeba běžet motor a otevřu si u řidiče, že jdu do kufru, tak ten je odemčený. To samé, pokud někdo otevřel dveře dřív než jsem vytáhl klíček, tak některé dveře zamčené, ale kufr odemčený. Myslel jsem, že se automaticky odemkne, když otevřu dveře, ale teď mne napadá, jestli se vůbec zamyká. Budu muset odzkoušet. Jak to máte s kufrem vy?
Tak toto je snad nejhorší varianta - zkusil bych, jestli po zastavení může někdo otevřít kufr před otevřením dveří řidiče. Porotže kufr je jedna z hlavních částí, která by měla být zavřená jako pojistka před zlodšji na semaforech.
Mě se kufr zamyká.