| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

titanus píše:@reddevil
vysvetlenie je jednoduchsie ako to vyzera a nie za vsekym je to chyba

v cechach traffic info (TA) nefunguje preto lebo tak radia nevysielaju!dost casto tento problem riesi svagor z prahy ked pride na SR a pri pocuvani CD mu to "samo" prepne na trafic a vzdy dostane skoro infarkt...proste TA v CR nie je podporovane...
na slovensku ti r-text nefunguje preto lebo slovenske radia tieto informacie nevysielajua tym padom sa ani nezobrazuju...kedysi vysiali nazvy skladby a interpreta tusim radio OK ale momentalne ziadne...

titanus píše:@reddevil
vysvetlenie je jednoduchsie ako to vyzera a nie za vsekym je to chyba

v cechach traffic info (TA) nefunguje preto lebo tak radia nevysielaju!dost casto tento problem riesi svagor z prahy ked pride na SR a pri pocuvani CD mu to "samo" prepne na trafic a vzdy dostane skoro infarkt...proste TA v CR nie je podporovane...
na slovensku ti r-text nefunguje preto lebo slovenske radia tieto informacie nevysielajua tym padom sa ani nezobrazuju...kedysi vysiali nazvy skladby a interpreta tusim radio OK ale momentalne ziadne...

ci radio vo Venge ma funkciu RT to tiez neviem ale urcite jeho pripad nebol zavada
  ci radio vo Venge ma funkciu RT to tiez neviem ale urcite jeho pripad nebol zavada  

Re: Nastavení rádia
 Re: Nastavení rádia 

. Aj keď mne osobne táto funkcia vôbec nechýba. V stolnom prijímači to má skôr opodstatnenie. Šofér má kukať hlavne na cestu
 . Aj keď mne osobne táto funkcia vôbec nechýba. V stolnom prijímači to má skôr opodstatnenie. Šofér má kukať hlavne na cestu   .
 .

milan79 píše:Tak toto sa mi este nestalo, ale ja radio vobec nevypinam. Po nastartovani vzdy zacne hrat to co hralo predtym.

. Problem bude indentifikovat pricinu, lebo ako pises, tak to robi nepravidelne a vacsinou ked clovek pride do servisu, tak ako naschval vsetko funguje.
 . Problem bude indentifikovat pricinu, lebo ako pises, tak to robi nepravidelne a vacsinou ked clovek pride do servisu, tak ako naschval vsetko funguje. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé