@aifell
Ahoj ...ted mi to znovu udělalo ....psal jsem email na servis...servisní technik mi odpověděl,že po dohodě s tech. pracovníkem KIA MOTORS CZECH s.r.o. a má doporučený další postup diagnostiky..ve středu po přijezdu domů dám auto do servisu.. a dostanu náhradní auto...
Chtěl bych požádat ty kterým to dělá a chtějí tuto závadu řešit ,aby zatlačili na své servisní techniky a ty to konzultovali z Prahou...tam už o tom vědí..
Stane se na všech autech se vyskytne nějaká zavada ,ale pokud je snaha to vyřešit ..tak je to na dobré cestě to dát zase do pořádku...Ze začátku to dělalo jen někdy ted to dělá už hodně často..většinou když přijedu po delši cestě v deští..a brzdy jsou rozehřáté a mokré..potom to přirezne i do druhého dne...
Pokud by se to stávalo bez jakýchkoliv následků tak to přejdu,ale na kotouči zůstávají orezlé stopy..přesně jak psal Grafix i se mi zdá menší účinnost brzd..
Ještě jednou chci vás požádat pokud vám to vadí reklamujte to hned at je nás více najednou...myslím,že jde o vadné serie brzdových destiček a nebo kotoučů...
Touto cestou chci poděkovat prodejci i servisnimu technikovi u firmy KIA
JIŘÍ SOUČEK s.r.o.
Jiráskovo předměstí 899/III
377 01 Jindřichův Hradec
Za ochotu řešit vyskytující se problém a příkladný přístup k zákazníkům...